PS5 development kit

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
PS5 development kit

PS5 development kit

Διέρρευσε η πρώτη αληθινή φωτογραφία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/8/2019] Η Sony φέρεται να κατοχύρωσε πατέντα για το PS5 development kit. Η διαρροή ήρθε από την Let's Go Digital.

Σύμφωνα με τον Andrew Marmo, ο οποίος είναι ένας Quality Assurance tester, το μεγάλο V στο κέντρο δείχνει κάτι σαν εξαερισμός της κονσόλας, που συνήθως βρίσκεται στο πίσω μέρος για καλύτερη ροή αέρα.

Κάτω αριστερά την εικόνα υπογράφει ο Yasuhiro Ootori, ο οποίος αναφέρεται ως "Yusuhiro". Αυτό βέβαια γεννά και κάποια ερωτήματα σχετικά με την ορθότητα του concept art.

[UPDATE: 23/8/2019 - Κυκλοφόρησαν 3D απεικονίσεις της πατέντας] Η σελίδα LetsGoDigital δημιούργησε 3D απεικονίσεις από την φημολογούμενη διαρροή του PS5 Development Kit.

Ο σχεδιασμός της κονσόλας, που σύμφωνα με ανθρώπους του χώρου φαίνεται να είναι το πραγματικό PS5 Development Kit, φαίνεται αρκετά περίεργος συγκριτικά με τον σχεδιασμό των προηγούμενων κονσολών της Sony, καθώς και αρκετά πειραματικός. Δείτε τις 3D απεικονίσεις του PS5 Development Kit παρακάτω.

playstation 5 770x508

playstation console 770x717

ps5 development kit 770x481

ps5 sony 770x508

sony playstation 5 game console 770x642

sony playstation 770x642

[UPDATE 2: 8/10/19 - Επαληθεύτηκαν οι φωτογραφίες] Οι φωτογραφίες του PS5 development kit επαληθέφθηκαν και επίσημα.

Καταρχήν είχαν επαληθευθεί από υπάλληλο της Codemasters, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του έχει ένα PS5 dev kit στο γραφείο της. Στη συνέχεια ο ίδιος διέγραψε το Twitter account του.

Από την άλλη, το Wired, το οποίο αποκάλυψε το ρεπορτάζ του PS5, παραδέχθηκε και επίσημα ότι οι παραπάνω φωτογραφίες ισχύουν. Συνεπώς η κονσόλα ενδέχεται να έχει παρόμοιο σχεδιασμό.

 

[UPDATE 3: 20/10/19 - Η πρώτη πραγματική φωτογραφία] Οι πρώτες φωτογραφίες του PS5 development kit επαληθεύονται και στην πραγματικότητα, καθώς πλέον έχουμε την πρώτη πραγματική φωτογραφία του PS5 development kit. Κοινώς, την πρώτη φωτογραφία η οποία δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία γραφικών. Η τελική έκδοση της κονσόλας θυμίζουμε ότι μπορεί να διαφέρει σε κάποια σημεία. Ωστόσο, η πρόσφατη ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι νέες κονσόλες κατασκευάζονται με παρεμφερή εμφάνιση σε σχέση με τα press kits τους.

ps5 development kit real photo

 

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το PlayStation 5 και και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification