Ειδήσεις Κονσόλες Η Microsoft θα διαγράφει τα ανενεργά Xbox Live accounts

Η Microsoft θα διαγράφει τα ανενεργά Xbox Live accounts

Wednesday, 17 Jul 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/97/b6/a4/xbox20one-dust-63-1563390427.jpg
 

Η Microsoft θα διαγράφει τα ανενεργά Xbox Live accounts

Μετά από δύο χρόνια αδράνειας.

Η Microsoft άλλαξε τους όρους χρήσης του Xbox Live και πλέον αναφέρει ότι θα διαγράφει λογαριασμούς χρηστών όταν μείνουν ανενεργοί για πάνω από δύο χρόνια.

"Για να κρατήσετε το account σας ενεργό θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε, δηλαδή να συνδεθείτε έστω μία φορά μέσα σε περίοδο δύο ετών. Αν δεν κάνετε sign in μέσα σε δύο χρόνια τότε η Microsoft θα θεωρήσει το account σας ανενεργό.

Μπορείτε επίσης να κρατήσετε το account σας ενεργό και με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα να συνδεθείτε online και να κάνετε μια αγορά. Δείτε τις εξαιρέσεις της Microsoft

Από την άλλη κάποιοι χρήστες έχουν χάσει φίλους τους και -όπως και στο Facebook- θέλουν να συνεχίσουν να τους βλέπουν στη λίστα φίλων τους. Για παράδειγμα ένας χρήστης έστειλε μήνυμα προς την Microsoft στο Twitter λέγοντας: "Έχω ένα φίλο που πέθανε και το να βλέπω το όνομά του στη λίστα φίλων μου σημαίνει πολλά για μένα. Σας παρακαλώ κρατήστε το account Nexion36 του Xbox Live".

 

Η αλλαγή αυτή θα λάβει χώρα από τις 30 Αυγούστου 2019 και έπειτα, επομένως...ρίξτε κανένα login. Πάντως, η κατάσταση του λογαριασμού σας για το κατά πόσο είναι ενεργός ή όχι, ίσως καθυστερήσει να περαστεί στο site (έως και 30 ημέρες) αν π.χ. κάνετε μια αγορά.

Διαβάστε επίσης περισσότερα για το Xbox Live σε Nintendo Switch, iOS και Android.

Συζητήστε για το Xbox Live στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification