Ειδήσεις Κονσόλες Crash Team Racing: Nitro-Fueled PS4 bundle

Crash Team Racing: Nitro-Fueled PS4 bundle

Saturday, 18 May 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/19/e0/f4/crash-team-racing-ps4-bundle-53-1558174117.jpg
 

Crash Team Racing: Nitro-Fueled PS4 bundle

Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις.

 

Η Sony ετοιμάζει νέο bundle για το PS4 που θα περιέχει το Crash Team Racing: Nitro-Fueled.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει δηλώσει προ πολλού πως επιθυμεί να δει το PS4 να ξεπερνά τις 100 εκατομμύρια κονσόλες σε πωλήσεις, οπότε με κάθε μεγάλη κυκλοφορία δημιουργεί και ένα νέο bundle. Αυτή την φορά έχουμε το Crash Team Racing: Nitro-Fueled, το πολυαναμενόμενο remaster του δημοφιλούς Racing, το οποίο θα αποκτήσει και αυτό με την σειρά του το δικό του PS4 bundle. Όπως διέρρευσε στο Ίντερνετ το συγκεκριμένο πακέτο θα έρχεται σε δύο μορφές.

Αρχικά έχουμε το PS4 Slim των 500GB με ένα χειριστήριο, ενώ το δεύτερο bundle έρχεται με 1TB σκληρό δίσκο και δύο DualShock 4, κάτι που φαντάζει ιδανικό για όσους επιθυμούν να παίζουν με παρέα. Συνήθως τέτοιου τύπου διαρροές δύσκολα βλέπουμε ξεκάθαρο το αν θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας, παρόλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει επιβεβαιωθεί πως το εν λόγω bundle θα κυκλοφορήσει στις Γαλλία, Ιταλία, Ρουμανία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Σερβία, Αλβανία, FYROM, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η τιμή των πακέτων.

Το Crash Team Racing: Nitro-Fueled μαζί με τα παραπάνω bundles θα κυκλοφορήσουν στις 21 Ιουνίου για PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Crash Team Racing: Nitro-Fueled και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification