Xbox One Update: Οκτώβριος 2018

Hot
Xbox One Update: Οκτώβριος 2018

Xbox One Update: Οκτώβριος 2018

Ήρθαν τα νέα avatars. [UPDATE]

[Aρχική δημοσίευση: 11/10/18] Διαθέσιμο είναι πλέον το νεότερο update του Xbox One με νέα avatars και βελτιωμένες φωνητικές εντολές.

Το Update αυτό περιλαμβάνει την λειτουργία Xbox Skill η οποία σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με το Xbox σας χρησιμοποιόντας συσκευές που περιέχουν την Alexa ή την Cortana, με μεγαλύτερη ακρίβεια από το παρελθόν. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την Microsoft μπορείτε να πείτε στην Alexa να ξεκινήσει το Forza Horizon 4 και το Xbox σας θα ανάψει, θα σας κάνει sign in και θα ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι παραπάνω. Άλλες εντολές περιλαμβάνουν την λήψη screenshots, την εκκίνηση broadcasts του Mixer και ρύθμιση της έντασης του ήχου. Στα πλαίσια της προώθησης της λειτουργίας αυτής, το Amazon θα προσφέρει σε περιορισμένο αριθμό ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει ένα Amazon Echo Dot μαζί με ένα Xbox One S ή Xbox One X.

Επιπλέον, το νέο update περιλαμβάνει νέα Avatars και θα μπορείτε μέσω της λειτουργίας photobooth να εξατομικεύσετε την εικόνα προφίλ σας, ενώ θα μπορείτε να κρατήσετε το παλιό σας avatar, αν το επιθυμείτε.

Τέλος, το update προσθέτει την δυνατότητα Dolby Vision HDR streaming στις συμβατές με αυτό τηλεοράσεις και θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στα Settings. Προς το παρόν η λειτουργία υποστηρίζει μόνο το Netflix, αλλά το Dolby Vision θα επεκταθεί και σε άλλες εφαρμογές μέσα στους επόμενους μήνες.

 

[UPDATE: 14/10/18 - Νέα Αvatars και υποστήριξη Dolby Vision HDR] H Microsoft σχεδίασε τα νέα Avatars να περιλαμβάνουν περισσότερα χαρακτηριστικά από τα αρχικά.

Η Microsoft πρόσθεσε εξατομικευμένες επιλογές όπως ρούχα ουδέτερα ως προς το φύλο και διαφορετικούς σωματότυπους. Ακόμη, υπάρχουν επιλογές για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως αναπηρικά αμαξίδια και προσθετικά μέλη. Επιπροσθέτες είναι οι επιλογές για το χρώμα δέρματος, για μαλλιά, ρούχα και αξεσουάρ, με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα. Στο νέο upgrade συναντάμε και θεματικές ενότητες από σειρές της Microsoft, όπως το Halo και το Gears of War, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο Avatar Store. Tα νέα Avatars θα φαίνονται στα προφίλ, στη ροή ειδήσεων, στους πίνακες σκορ του Gamerscore και σε δημοσιεύσεις φίλων. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε και να κρατήσετε το Αvatar του Xbox 360.

Επίσης, ανακοινώθηκε λίστα με τις τηλεοράσεις που υποστηρίζουν το Dolby Vision HDR. H λίστα εμφανίζει περίπου 30 μοντέλα, του 2017 ή του 2018, με μόνο την LG, τη Sony και τη Funai μεταξύ των εταιριών. Αποκόπτωντας την Samsung, τη TCL και τη Vizio. Σε ένα σχετικό Xbox Wire post, η Katie Slatter, υπεύθυνη προγραμματισμού για το Xbox Media, εξήγησε ότι: "Η Dolby και η Microsoft ανέπτυξε μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για κονσόλες, που δεν επέτρεπε τη μεταποίηση του Dolby Vision να αποδίδει στη τηλεόραση. Όταν η τηλεόραση διέθεται Dolby Vision, οι κονσόλες δεν ήταν μέρος του HDR οικοσυστήματος. Από τότε, εταιρείες ανάπτυξης τηλεοράσεων επεξεργάζονται την εφαρμογή του Dolby Vision στις κονσόλες και η Dolby δουλεύει το ΤV OEM για να εξελίξει τις τηλεοράσεις του εμπορίου."

Διαβάστε για το Project xCloud και συζητήστε για το Χbox One στο σχετικό forum topic.

 

Διαβάστε επίσης για το Project xCloud, την συνδρομητική υπηρεσία game streaming από την Microsoft, καθώς και όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου της στην E3 2018. Συζητήστε για το Xbox One στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 12/10/2018 02:40
Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι πως το Xbox One X το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2017 έχει άλλα δύο χρόνια ζωής το πολύ καθώς του χρόνου τέτοια εποχή θα αναμένουμε το Xbox Scarlett.
#2 Efane (Level 24) 15/10/2018 18:07
Έφαγα μια ώρα στο να φτιάξω νέο avatar (που να μου μοιάζει), και τελικά διαπίστωσα πως είμαι τόσο γ....ς που έβαλα ξανά το παλιό :lol:
Notification