Ειδήσεις Κονσόλες Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Bundle

Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Bundle

Tuesday, 06 Feb 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/bb/22/pubg-xbox-one-s-bundle-38-1517939089.jpg
 

Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Bundle

Ισχύει και για την Ευρώπη.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds ήταν αδιαμφισβήτητα ένα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2017 στον χώρο του gaming και η Microsoft θα το συμπεριλάβει σε ένα νέο πακέτο το οποίο θα κυκλοφορήσει κοντά στο τέλος του μήνα.

Το νέο πακέτο ονομάζεται “Xbox One S PUBG bundle” και θα περιέχει την κονσόλα Xbox One S 1TB μαζί με ένα wireless χειριστήριο, ένα downloadable αντίτυπο του PlayerUnknown’s Battlegrounds, trial 14 ημερών για το Xbox Live Gold και δωρεάν συνδρομή ενός μήνα στην υπηρεσία Xbox Game Pass. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Xbox.

Το Xbox One S PlayerUnknown's Battlegrounds bundle θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου 2018 και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 300 ευρώ.

Διαβάστε επίσης για την κατάργηση της δυνατότητας family sharing στο PUBG, καθώς και για τα ένα εκατομμύριο bans που έγιναν στο PUBG τον Ιανουάριο. Συζητήστε για το PUBG σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification