Xbox One backwards compatibility με το πρώτο Xbox

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Xbox One backwards compatibility με το πρώτο Xbox

Xbox One backwards compatibility με το πρώτο Xbox

Πάνω από 20 games έρχονται μέσα σε ένα μήνα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/10/17] Η Microsoft αναμένεται να προσθέσει αύριο 13 games από το πρώτο Xbox στην υπηρεσία backwards compatibility του Xbox One. Αρχής γενομένης αύριο, θα μπορείτε να βάλετε στο Xbox One το δισκάκι ενός από τα παρακάτω games και να τα παίξετε στην κονσόλα σας. Ειδάλλως, έχετε επίσης την δυνατότητα να τα αγοράσετε από σήμερα σε ψηφιακή μορφή μέσω του Xbox Store, με το κόστος κάθε game να ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα games του πρώτου Xbox θα παρουσιαστούν στα Xbox One με upscaled ανάλυση 1080p, αυξημένο ή πιο σταθερό framerate και μικρότερο loading. Η διαφορά στην ποιότητα των γραφικών είναι αρκετά μεγάλη, καθώς συναντάμε σημαντικές βελτιώσεις. Ακολουθεί η λίστα με τα 13 games, ενώ υποστηρίζεται ακόμα και system link στα games που παρέχουν την λειτουργία αυτή.

- Star Wars: Knights of the Old Republic
- Ninja Gaiden Black
- Crimson Skies: High Road to Revenge
- Fuzion Frenzy
- Prince of Persia: The Sands of time
- Psychonauts
- Dead to Rights
- Black
- Grabbed by the Ghoulies
- Sid Meier’s Pirates!
- Red Faction II
- BloodRayne 2
- The King of Fighters Neowave

[UPDATE: 3/4/18 - Μεγάλο update] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα μεγάλο update σχετικά με την συμβατότητα του αρχικού Xbox στο Xbox One.

Η ανακοίνωση θα γίνει σήμερα γύρω στις 01:30 (ξημερώματα Τετάρτης) ώρα Ελλάδας. Μάλιστα η Αμερικάνικη εταιρεία δήλωσε ότι η συμβατότητα του αρχικού Xbox στο Xbox One είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει το Community.

Συν τις άλλοις, στις 10 Απριλίου στο νέο επεισόδιο του Inside Xbox, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση με όλα όσα πρέπει να περιμένουμε όσον αφορά την συμβατότητα του πρώτου Xbox.

[UPDATE 2: 10/4/18 - 4 νέα games] Από σήμερα το βράδυ προς ξημερώματα 11ης Απριλίου, στο Xbox backwards compatibility θα προστεθούν τέσσερα νέα games.

Πρόκειται για το Action RPG The Elder Scrolls III: Morrowind, το πολύ καλό για την εποχή του Full Spectrum Warrior και τα αξιόλογα Destroy All Humans και MX Unleashed.

[UPDATE 3: 11/4/18 - Πάνω από 20 games για τον Απρίλιο] Η Microsoft μας ετοιμάζει πάνω από 20 games του πρώτου για τον Απρίλιο, καθώς ανακοίνωσε άλλα 19 games, τα οποία θα έρθουν την επόμενη και την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Στις 17 Απριλίου θα προστεθούν τα παρακάτω games:
Blinx: The Time Sweeper
Breakdown
Conker: Live & Reloaded
The Elder Scrolls 3: Morrowind
Hunter: The Reckoning
Jade Empire
Panzer Dragoon Orta
SSX 3

Στις 26 Απριλίου έρχονται τα παρακάτω games:
Destroy All Humans!
Full Spectrum Warrior
Mercenaries: Playground of Destruction
MX Unleashed
Panzer Elite Action: Fields of Glory (Europe only)
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront 2
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Jedi Starfighter
Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando

Δείτε επίσης την λίστα των Xbox One backwards compatibility games του Xbox 360 και συζητήστε για την υπηρεσία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/10/2017 14:09
Πολύ καλοί τίτλοι προστέθηκαν για την προς τα πίσω συμβατότητα.
#2 thief (Level 9) 25/10/2017 15:16
Επαιξα το Sid Meier's Pirates.Eιναι σουπερ.Εχει αναλυση 1080p και μοιαζει σαν παιχνιδι του 360.Περιμενω τωρα Fable,Sudeki,Da rk Alliance.Μπραβο Microsoft.
#3 Nemesis11 (Level 9) 03/04/2018 17:41
Μακάρι και η Sony να άκουγε το δικό της Community και να πρόσθετε το πολυπόθητο backwards compatibility στο PS4 όπως έκανε η MS με το Xbox One............ .!
#4 Efane (Level 24) 03/04/2018 23:16
Μεγάλα βήματα της Microsoft για τους Xbox lovers. I can't wait!
Notification