Ειδήσεις Κονσόλες Hack στο SNES Classic Edition

Hack στο SNES Classic Edition

Friday, 13 Oct 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (1 σχόλιο)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/b5/41/snes-classic-mini-2-920x611-92-1507895814.png
 

Hack στο SNES Classic Edition

Προσθέστε πάνω από 200 games.

Το Super NES Classic Edition διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή games που είχε και η αρχική κονσόλα συν το ακυκλοφόρητο Star Fox 2.

Όπως και ο προκάτοχος του, το SNES Classic δεν έχει κάποιο επίσημο μέσο για να τρέξει αυτά τα games όπως μια ψηφιακή βιβλιοθήκη για να αγοράσετε τίτλους ή μέσω κασετών του αυθεντικού SNES. Όμως χάρις σε μια ομάδα hackers οι δυνατότητες της κονσόλας έχουν επεκταθεί. Χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου HackChi, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και στο NES Classic, μπορείτε πλέον να φορτώσετε περισσότερα games στο SNES Classic αν το συνδέσετε σε ένα PC. Η κονσόλα έχει 300 MB αποθηκευτικό χώρο και μόλις ένα μικρό κομμάτι του χρησιμοποιείται από τα επίσημα games που συμπεριλαμβάνονται με την αγορά του, οπότε είναι δυνατόν να προσθέσετε νέους τίτλους. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως η κονσόλα έχει πάνω από 200 και μπορείτε να προσθέσετε box art και να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις για να εμφανίζονται τα νέα games όπως τα επίσημα. Δεν είναι καν απαραίτητο να είναι SNES τίτλοι για να δουλέψουν.

Το HackChi μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε ένα κουμπί Home. Για να εμφανίσετε το μενού της κονσόλας πρέπει να πιέσετε ένα κουμπί πάνω της αλλά με το συγκεκριμένο εργαλείο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα shortcut στο χειριστήριο που θα κάνει αυτή τη δουλειά. Φυσικά όλα αυτά δημιουργούν την πιθανότητα να προκληθεί κάποια ζημιά στην κονσόλα σας καθώς και απαιτείται να βρείτε ROMs για τα games που θέλετε να εγκαταστήσετε, κάτι που είναι επικίνδυνο και παράνομο.

Διαβάστε περισσότερα για το SNES Mini. Εσείς θα παίρνατε το ρίσκο να χακάρετε το SNES Classic σας; Πείτε μας σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/10/2017 09:07
Μπράβο τους που ξεκλείδωσαν αυτές τις δυνατότητες.Χρε ιάζεται προσοχή για να μην γίνει ζημιά.
Notification