Ειδήσεις Κονσόλες Οι κατασκευές των Xbox Series X και Series S ξεκίνησαν μετά το PS5

Οι κατασκευές των Xbox Series X και Series S ξεκίνησαν μετά το PS5

Wednesday, 25 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/25/ae/xbox-series-x-amd-tech-20-1606315843.jpg
 

Οι κατασκευές των Xbox Series X και Series S ξεκίνησαν μετά το PS5

Λόγω μία ειδικής τεχνολογίας της AMD που περίμενε η Microsoft.

Η Microsoft δήλωσε ότι η κατασκευή των νέων κονσολών Xbox ξεκίνησε προς το τέλος του καλοκαιριού δηλαδή λίγο μετά το PS5, καθώς περίμεναν μία συγκεκριμένη τεχνολογία της AMD για συμπεριλάβουν μέσα στο chip.
 
Ο Phil Spencer δήλωσε: "Ξεκινήσαμε την κατασκευή των κονσολών προς το τέλος του καλοκαιριού. Βρισκόμασταν λίγο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό διότι περιμέναμε μία συγκεκριμένη τεχνολογία για το chip μας. Στο θέμα κατασκευής μονάδων ήμασταν πίσω από την Sony. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο πρέπει να τις στείλεις στους σωστούς διανομείς και μεταπωλητές. Υπάρχει μία καθυστέρηση στον χρόνο, είτε στην αρχή, είτε στο τέλος της κατασκευής μέχρι να βρίσκονται στα ράφια".
 
 
Η Microsoft δεν είπε συγκεκριμένα ποια τεχνολογία είναι αυτή που προκάλεσε την καθυστέρηση, όμως λίγο πριν την κυκλοφορία των κονσολών είπε ότι θα εκμεταλλεύονται πλήρων τις δυνατότητες της αρχιτεκτονικής RDNA 2, πράγμα που δεν είπε η Sony για το PS5 παρόλο που έχουν και οι δύο την συγκεκριμένη τεχνολογία.
 
Ο Spencer είπε επίσης ότι η εταιρεία έχει κατασκευάσει περισσότερα Xbox Series X από Series S: "Σκεφτήκαμε ότι στην πρώτη περίοδο γιορτών των κονσολών αλλά και στην δεύτερη θα δούμε περισσότερες πωλήσεις στο Xbox Series X, οπότε φτιάξαμε περισσότερα από τα Series S. Προς την άνοιξη και το καλοκαίρι θα ισοβαθμήσουν οι αριθμοί καθώς βραχυπρόθεσμα, η τιμή κερδίζει."
 
Διαβάστε το review του Xbox Series X και συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/11/2020 15:56
Λογικό το να υπάρχουν καθυστερήσεις όταν περιμένεις για νέες τεχνολογίες να είναι διαθέσιμες.
Notification