Ειδήσεις Κονσόλες PS5: Ένα bug κάνει τους Blu-ray δίσκους να κάνουν θόρυβο κάθε ώρα

PS5: Ένα bug κάνει τους Blu-ray δίσκους να κάνουν θόρυβο κάθε ώρα

Monday, 23 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d3/ae/16/PS5-disc-spin-19-1606136183.jpg
 

PS5: Ένα bug κάνει τους Blu-ray δίσκους να κάνουν θόρυβο κάθε ώρα

Σύμφωνα με χρήστες του Reddit.

Τώρα που η νέα κονσόλα της Sony έχει φτάσει σε πολλά περισσότερα χέρια από τους reviewers και ανακαλύπτονται νέες πληροφορίες, φαίνεται ότι υπάρχει ένα bug, το οποίο έχει κάνει τους Blu-ray δίσκους να γυρίζουν πολύ γρήγορα κάθε ώρα.
 
Στο PS4 αυτό γίνεται όταν ανάβουμε την κονσόλα και όταν ξεκινάμε ένα game του οποίου ο δίσκος βρίσκεται μέσα στην κονσόλα. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν ακούμε τον δίσκο να το κάνει αυτό. Στην περίπτωση του PS5 φαίνεται ότι ο δίσκος γυρνάει στιγμιαία, πολύ γρήγορα κάθε 45 λεπτά με μία ώρα.
 
Ένας χρήστης του Reddit είπε: "Έχω τον δίσκο του Ghost of Tsushima μέσα στο PS5 μου και αρχίζει και σπινιάρει ακόμα και όταν παίζω Demon’s Souls ή Spider-Man. Το να πρέπει το σύστημα να ελέγξει αν το δίσκος είναι ακόμα μέσα είναι λογικό, όμως σίγουρα δεν χρειάζεται να το κάνει τόσο γρήγορα με τόσο θόρυβο".

Αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν το digital game που παίζουμε είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιέχει ο  Blu-ray δίσκος που βρίσκεται μέσα στην κονσόλα. Αν και αρχικά αρκετοί χρήστες πίστευαν ότι πρόκειται για μία μέθοδο πιστοποίησης αυθεντικότητας που γίνεται όταν μπαίνει για πρώτη φορά ο δίσκος στην κονσόλα, οι περισσότερες δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Ο συγκεκριμένος θόρυβος, μπορεί να μην απασχολήσει όσους παίζουν κάποιο game, όμως μπορεί να ενοχλήσει όσους χρησιμοποιούν για παράδειγμα το Netflix.
 
Διαβάστε το αναλυτικό review του PS5 και συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/11/2020 16:16
Άλλο ένα bug το οποίο πρέπει να διορθωθεί .Πιστεύω ότι μέχρι το Πάσχα του 2021 ότι υπάρχει απο προβλήματα και για τις δύο κονσόλες θα έχει αποκαλυφθεί πλήρως και θα έχει διορθωθεί.
Notification