Ειδήσεις Κονσόλες Coil whine: Ορισμένα PS5 κάνουν θόρυβο λόγω αυτοκόλλητου

Coil whine: Ορισμένα PS5 κάνουν θόρυβο λόγω αυτοκόλλητου

Saturday, 21 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/b6/6f/ps5-production-92-1605963136.jpg
 

Coil whine: Ορισμένα PS5 κάνουν θόρυβο λόγω αυτοκόλλητου

Αν το αφαιρέσετε θα χάσετε την εγγύηση.

Το PS5 κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και πολλοί κάτοχοι του αναφέρουν τον υψηλό θόρυβο που κάνει, με την επίλυση του προβλήματος να είναι απλή αλλά θα οδηγήσει σε ακύρωση της εγγύησής σας.

Οι κάτοχοι που έχουν αναφέρει το πρόβλημα με τον θόρυβο από το εσωτερικό της κονσόλας, το έχουν συνδέσει με το coil whine, αλλά την ζημιά μπορεί να την κάνει ένα αυτοκόλλητο στο κουτί του ανεμιστήρα.

 

 

Ο Frank Keienburg της Supercell ανέφερε το ίδιο πρόβλημα και ανέλαβε δράση για να το διορθώσει, ανοίγοντας το PS5 και συνειδητοποίησε ότι ένα αυτοκόλλητο στο εσωτερικό της κονσόλας είχε φύγει από την θέση του μέσα στο κουτί του ανεμιστήρα. Το πρόβλημα λύθηκε αφού αφαίρεσε το αυτοκόλλητο.

 

 

Στο PS4 το πρόβλημα με τον θόρυβο του ανεμιστήρα ήταν από τα κυριότερα που ανέφεραν οι gamers και εν συγκρίσει, το PS5 θεωρείται αρκετά πιο ήσυχο.

Διαβάστε για το bug με κάποια games στο PS5 που έμπαιναν σε μόνιμο queue και τον τρόπο επίλυσής του και συζητήστε για την κονσόλα στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/11/2020 13:02
Αν το βγάλεις χάνεις εγγύηση και αν το έχεις πάνω έχεις θόρυβο.Πρέπει να λυθεί άμεσα .Άλλος ένας λόγος που δεν αγοράζουμε αμέσως.
Notification