Ειδήσεις Κονσόλες O τρόπος επίλυσης του σφάλματος ''error code CE-107863-5'' στο PS5

O τρόπος επίλυσης του σφάλματος ''error code CE-107863-5'' στο PS5

Saturday, 21 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/1e/bd/ps5-console-horizontal-44-1605959615.jpg
 

O τρόπος επίλυσης του σφάλματος ''error code CE-107863-5'' στο PS5

Το installation στις retail εκδόσεις κάποιων games δημιουργεί προβλήματα.

To PS5 όταν βάζετε το δισκάκι στην κονσόλα, εκτός από το άμεσο installation, κατεβάζει και το πιο πρόσφατο update που μπορεί να υπάρχει για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά αν σταματήσει η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, τότε το installation σταματάει.

Στην θεωρία ακούγεται αρκετά ωραίο χαρακτηριστικό, μαζί με το installation δηλαδή να κατεβαίνει και το πιο πρόσφατο update, αλλά στην πράξη παρουσιάζονται προβλήματα. Συγκεκριμένα αν κοπεί η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, τότε το installation σταματάει και θα εμφανιστεί το μήνυμα ''error code CE-107863-5'' και δεν υπάρχει κάποια επεξήγηση για την επίλυση του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter, Lance McDonald, o τρόπος επίλυσής του είναι να αποσυνδέσετε το PS5 από το διαδίκτυο, να σβήσετε το παιχνίδι που προσπαθήσατε εξαρχής να κάνετε installation και μετά να προβείτε σε επανεγκάστασή του από το δισκάκι. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του τότε μπορείτε να συνδεθείτε πάλι στο διαδίκτυο.

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση για το PS5.

Διαβάστε για το bug με κάποια games στο PS5 που έμπαιναν σε μόνιμο queue και τον τρόπο επίλυσής του και συζητήστε για την κονσόλα στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/11/2020 14:07
Θα πρέπει να βρούν ένα τρόπο έτσι ώστε απλά να κάνει pause και να συνεχίζει η εγκατάσταση απο εκεί που σταμάτησε η να εγκαθιστάται κανονικά και απλά να γίνεται pause το update.
Notification