Ειδήσεις Κονσόλες Gamers χρυσοπουλάνε PS5 και Xbox Series X στο eBay λόγω έλλειψης stock

Gamers χρυσοπουλάνε PS5 και Xbox Series X στο eBay λόγω έλλειψης stock

Monday, 16 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/dd/69/ps5-xbox-series-x-sold-on-ebay-81-1605522690.jpg
 

Gamers χρυσοπουλάνε PS5 και Xbox Series X στο eBay λόγω έλλειψης stock

Οι αγοραστές δίνουν μέχρι και περισσότερα από 1.000 δολάρια.

Στην περίοδο κυκλοφορίας του PS5 και των Xbox Series X και Series S είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να αποκτήσει μία από τις κονσόλες, καθώς κάθε νέα διαθέσιμη παρτίδα ξεπουλάει πολύ γρήγορα και αρκετές εμφανίζονται στο eBay σε πολύ υψηλές τιμές.

Αν και το βρεθούν οι κονσόλες στο eBay ήταν αναπόφευκτο, οι μεταπωλητές φαίνεται ότι έχουν και αρκετό κέρδος. Οι τιμές του PS5 στις αγγελίες που έχουν πουληθεί κυμαίνονται μεταξύ 800 και 1.200 δολαρίων. Μία από τις υψηλότερες τιμές ήταν για την Digital έκδοση του PS5 η οποία έφτασε τα 1645 δολάρια χάρη σε 34 ψήφους που έγιναν κατά την διάρκεια δημοπρασίας. Οι αγγελίες έχουν φτάσει και το αστρονομικό ποσό των 14.493 δολαρίων, το οποίο πλήρωσε ένας χρήστης τον Σεπτέμβριο μόνο για μία προπαραγγελία της κονσόλας. Κάποιες από τις αγγελίες πουλούν μόνο αριθμούς προπαραγγελιών χωρίς να έχουν τις κονσόλες στα χέρια τους.
 
ps5 resold on ebay
 
Οι τιμές για το Xbox Series X κυμαίνονται σε πιο φυσιολογικά επίπεδα δηλαδή γύρω στα 800 δολάρια, ενώ για το Series S γύρω στα 450 δολάρια.
 
Σε αγγελίες που δεν έχουν πουληθεί ζητούν μέχρι και 10.000 δολάρια για τις καινούργιες κονσόλες, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει πολλά περισσότερα από 1000 δολάρια για αυτές. Το γεγονός όμως ότι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα για τις κονσόλες από τις επίσημες τιμές τους, δείχνει ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση για αυτές.
 
Διαβάστε επίσης το αναλυτικό review μας για το PS5 και συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 16/11/2020 18:46
ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... ............... .........Πόσο χαζός τελικά και ευκολά χειραγωγήσιμος είναι το κόσμος ρε παιδί μου;;;
Πραγματικά είναι να απορείς με αυτό, μιας και μιλάμε για ένα προϊόν που αντικειμενικά σε λίγο καιρό από τώρα θα είναι 100% προσβάσιμο σε όλους!!

Τι να πω πραγματικά..... ............... ..........ΑΝΘΡΩ ΠΟΣ ''το χαζότερο είδος με διαφορά στο σύμπαν'' :-*
#2 ashbringer (Level 25) 18/11/2020 09:02
Τεράστια αισχροκέρδεια και λόγω έλλειψης αποθεμάτων κάποιοι σίγουρα θα εκμεταλλευτούν και θα κερδίσουν.
Notification