Ειδήσεις Κονσόλες Amazon: "Όσοι παραγγείλετε PS5 και Xbox Series X μπορεί να μην λάβετε την κονσόλα στο λανσάρισμα"

Amazon: "Όσοι παραγγείλετε PS5 και Xbox Series X μπορεί να μην λάβετε την κονσόλα στο λανσάρισμα"

Saturday, 26 Sep 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/80/27/ps5-xbox-series-x-7-1601135485.jpg
 

Amazon: "Όσοι παραγγείλετε PS5 και Xbox Series X μπορεί να μην λάβετε την κονσόλα στο λανσάρισμα"

Δηλώσεις και για το Xbox Series X. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση - Τα αποθέματα PS5 στο Amazon ίσως να μην επαρκούν: 19/9/20] Το Amazon δήλωσε ότι όσοι προπαραγγείλετε το PS5 μπορεί να μην λάβετε την κονσόλα στο λανσάρισμα.

Η δήλωση αυτή έγινε σε email που έλαβαν πελάτες του Amazon: "Επικοινωνούμε μαζί σας για την παραγγελία σας για το PlayStation 5 και θέλουμε να γνωρίζετε προκαταβολικά ότι μπορεί να μην λάβετε το αντικείμενο την ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω υψηλής ζήτησης. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να σας στείλουμε την κονσόλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όταν θα κυκλοφορήσει". 

Θυμίζουμε ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μία εβδομάδα νωρίτερα από την Ευρώπη, στις 12 Νοεμβρίου, άρα τότε τα αποθέματα θα είναι ακόμη λιγότερα. Σε ορισμένους ξένους retailers οι κονσόλες έχουν ξεπουλήσει, ενώ στην ελληνική αγορά δεν γνωρίζουμε ακόμη τι αποθέματα θα υπάρχουν. Η Sony πάντως έχει νοικιάσει 60 αεροπλάνα τύπου Delta για να διανείμει την κονσόλα της πιο γρήγορα, ενώ δήλωσε ότι θα υπάρχουν μεγαλύτερα αποθέματα από το λανσάρισμα του PS4.

[UPDATE: 26/9/20 - Ίδια τακτική και για το Xbox Series X] Το Amazon έκανε την ίδια δήλωση σχετικά με τα αποθέματα κονσολών και για το Xbox Series X.

Όσοι προπαραγγείλετε κονσόλες από το συγκεκριμένο κατάστημα, μπορεί να μην τις λάβετε έγκαιρα αλλά να χρειαστεί να περιμένετε κάποιες ημέρες. Τα αποθέματα και στις δύο κονσόλες ίσως να μην επαρκούν ή τουλάχιστον αυτό ισχύει μόνο για το Amazon και όχι για τα περισσότερα καταστήματα. Στην Αγγλία πάντως τα sites ορισμένων καταστημάτων έπεσαν όταν ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 500 ευρώ. Το PS5 Digital χωρίς blu-ray drive θα κοστίζει 400 ευρώ.

Δείτε όλα τα games του PS5, τις τιμές των περιφερειακών και τι ισχύει για το backwards compatibility.

Συζητήστε για το PlayStation 5 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 20/09/2020 16:59
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις παραγγελίες και ενημερώνουν τον κόσμο ότι κάποιοι ίσως να μην λάβουν την πρώτη μέρα την παραγγελία τους λόγω ζήτησης .Πολύ σωστά έπραξαν.
Notification