Ειδήσεις Κονσόλες H Sony προσκαλεί χρήστες του PSN να κάνουν pre-order το PS5

H Sony προσκαλεί χρήστες του PSN να κάνουν pre-order το PS5

Thursday, 27 Aug 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fa/e1/ce/ps5-preorders2CEB1-53-1598526569.jpg
 

H Sony προσκαλεί χρήστες του PSN να κάνουν pre-order το PS5

Χωρίς όμως να τους αποκαλύπτεται η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Sony ξεκίνησε τα pre-orders για το PS5 με έναν ιδιότυπο τρόπο, αφού στέλνει mail σε διάφορους χρήστες μέσω registration στο επίσημο site της.

Πολλοί χρήστες του PSN αναφέρουν ότι έχουν δεχθεί mail για registration στο επίσημο site της εταιρείας ώστε να μπουν στην pre-order list για την επερχόμενη κονσόλα. Στο mail που τους αποστέλλεται δεν γίνεται γνωστή ούτε η τιμή ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας αλλά τους καθησυχάζει ότι θα είναι οι πρώτοι που θα προπαραγγείλουν το PS5. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν registration με το PSN ID τους, αλλά η δικλείδα είναι ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορούν να προπαραγγείλουν την κονσόλα από κάποια άλλη πηγή.

Πάντως τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεται ο κάθε χρήστης δεν είναι ξεκάθαρα με την Sony να δηλώνει ότι βασίζεται σε προηγούμενα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες με το PlayStation. Στο σχετικό FAQ, όσοι επιλεγούν θα έχουν περιορισμένο χρόνο για να αποφασίσουν αν θα προβούν στην προπαραγγελία ενώ η Sony δεν εγγυάται ότι το stock θα είναι αρκετό για όλους όσοι θα προσκληθούν. Θα υπάρχει δυνατότητα για μια κονσόλα μόνο και δυο εξτρά από τα περιφερειακά, όπως χειριστήρια, κάμερες, ακουστικά κ.α.

Η προσφορά ισχύει μόνο για κατοίκους Η.Π.Α και η Sony δεν θα στείλει κονσόλες σε διευθύνσεις που είναι εκτός Αμερικής.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με Δεκέμβριο του 2020.

Διαβάστε για το σύστημα ψύξης του PS5.

Διαβάστε για την φημολογούμενη τιμή και ημερομηνίας κυκλοφορίας του PS5 και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification