Ειδήσεις Κονσόλες Φήμη: Η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το Xbox Series X τον Αύγουστο

Φήμη: Η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το Xbox Series X τον Αύγουστο

Wednesday, 01 Jul 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ae/91/4c/xboxseriesx-kentriki-86-1593599459.jpg
 

Φήμη: Η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το Xbox Series X τον Αύγουστο

Ο κορωνοϊός όμως της άλλαξε τα πλάνα.

Η Microsoft είχε φιλόδοξα πλάνα και σκόπευε να κυκλοφορήσει μια από τις δύο κονσόλες της τον επερχόμενο Αύγουστο. Βέβαια η πανδημία άλλαξε τα πλάνα της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με το Thurrott, η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει πρώτα το Xbox Series X στα τέλη Αυγούστου, ενώ σκόπευε να κυκλοφορήσει το Xbox Lockhart στα μέσα Οκτώβριου. Το σχέδιο της Microsoft φαίνεται να ήταν αρκετά ενδιαφέρον καθώς σκόπευε να κυκλοφορήσει την κονσόλα της νωρίτερα από την συνηθισμένη κυκλοφορία που γίνεται τον μήνα Νοέμβριο. Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι ήταν σχεδιασμένο να ανακοινωθεί στο ακυρωθέν event που ήταν να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Αν και το Lockhart είναι λιγότερο δυνατό από το Xbox Series X δεν θα είναι απλώς ένας μικρότερος πύργος. Σύμφωνα με το Thurrott, θα μοιάζει με μια πιο παραδοσιακή κονσόλα παρόμοια με το Xbox One X.

Το event του Ιουλίου της Microsoft, θα παρουσιαστεί μέσα απο το επίσημο κανάλι της στο Twitch.

Διαβάστε για το Xbox Series X event με games τρίτων εταιρειών και συζητήστε για το Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification