Ειδήσεις Κονσόλες Φήμες για το Xbox Series S

Φήμες για το Xbox Series S

Tuesday, 01 Sep 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1e/cb/b8/xbox20series20s20lockhart-23-1587482803.jpg
 

Φήμες για το Xbox Series S

Το Xbox Series S αναφέρεται σε συσκευασία χειριστηρίου για το Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/4/20] Σύμφωνα με νέες φήμες, η Microsoft θα διοργανώσει ένα event μέσα στον Μάιο για την παρουσίαση νέων video games για το Xbox Series X, αλλά και την αποκάλυψη του Xbox Series S ή αλλιώς Xbox Lockhart.

Οι φήμες προέρχονται από το Windows Central το οποίο δηλώνει ότι το Xbox Series S είναι έτοιμο και ότι θα δοθεί στους εργαζόμενους για δοκιμή, παρόμοια με την δοκιμή του Project xCloud που έγινε τον Μάρτιο στα PC. Κατά την περίοδο δοκιμής, το προσωπικό θα αποστέλλει πληροφορίες για την κονσόλα κάτι που σύμφωνα με το Windows Central σημαίνει ότι η αποκάλυψη του Xbox Lockhart δεν αργεί. Λέγεται επίσης ότι η Microsoft σκοπεύει να ανακοινώσει ένα νέο Surface hardware. Αν οι φήμες επαληθευτούν, τότε μπορούμε να περιμένουμε την παρουσίαση περισσότερων λεπτομερειών για την κονσόλα νέας γενιάς αλλά και για τους τίτλους που έπονται.

Τελευταία ακούσαμε φήμες που θέλανε την Microsoft να προλαμβάνει μια σειρά από developers που προηγουμένως είχαν εργαστεί σε τίτλους όπως οι Metal Gear Solid, GTA 5 και σε εταιρείες όπως οι BioWare, Rockstead, Ninja Theory, Guerilla Games και EA Motive.

[UPDATE: 29/6/20 - Θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο] Το Xbox Series X αποκαλύφθηκε μέσω εγγράφου και συγκεκριμένα στα release notes Ιουνίου των development kits (XDK/GDK).

 

Σύμφωνα με νέες φήμες που προέρχονται από το VentureBeat, το Xbox Series S ή Lockhart, κοινώς η φθηνότερη εκδοχή του Xbox Series X, θα αποκαλυφθεί μέσα στον Αύγουστο.

Η Sony έχει ήδη ανακοινώσει δύο εκδόσεις για το PS5 και η μία θα είναι η φθηνότερη, καθως δεν θα έχει 4K UHD blu-ray drive. Η τακτική της κονσόλας χωρίς drive είναι κάτι που ακούσαμε για πρώτη φορά να φημολογείται από πλευράς Microsoft το 2019, επομένως το επικρατέστερο σενάριο είναι η φημολογούμενη ανακοίνωση να γίνει όντως μέσα στους επόμενους μήνες. Η ανακοίνωση επρόκειτο να γίνει στην έκθεση E3 τον Ιούνιο, αλλά εφόσον το event αναβλήθηκε, η ανακοίνωση αυτή θα γίνει τον Αύγουστο.

[UPDATE 1: 10/8/20 - Το χειριστήριό του αποκαλύφθηκε σε βίντεο] Ο χρήστης του Twitter @Zakk_exe έπιασε το χειριστήριο του Xbox Series S (ή αλλιώς Xbox Lockhart όπως είναι η κωδική ονομασία του) στα χέρια του και το αποκάλυψε μέσω φωτογραφιών και βίντεο. Το The Verge επιβεβαίωσε ότι πρόκειται όντως για το αυθεντικό χειριστήριο της κονσόλας.

Ο χρήστης είπε ότι αγόρασε το χειριστήριο από το site Offer Up, επομένως στην αγορά θα κυκλοφορούν και άλλα τέτοια χειριστήρια. Πάντως, οι μέχρι τώρα φήμες αναφέρουν ότι η Microsoft θα αποκαλύψει το Xbox Series S τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα για την παρουσίαση του Xbox Series X τον Ιούλιο και συζητήστε για την κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft στο σχετικό forum topic.

[UPDATE 2: 1/9/20 - Το Xbox Series S αναφέρεται σε συσκευασία χειριστηρίου για το Xbox One] Η φημολογούμενη πιο αδύναμη έκδοση των κονσολών νέας γενιάς της Microsoft, έκανε την εμφάνισή της ακόμη μια φορά σε συσκευασία χειριστηρίου του Xbox One.

Ένας χρήστης του twitter ανέβασε μια φωτογραφία του χειριστηρίου που αγόρασε για το Xbox One και σε αυτή φαίνεται η αναφορά στο Xbox Series S. Ο Brendan δέχθηκε την απάντηση από άλλο χρήστη που συνάντησε ακριβώς το ίδιο σε αντίστοιχη συσκευασία.

 

Το Xbox Series S Θεωρείται η πιο οικονομική έκδοση από αυτές που θα κυκλοφορήσει η Microsoft και πολλές φορές αναφέρεται και ως Lockhart. Το Xbox Series S φημολογείται ότι θα έχει GPU στα τέσσερα teraflops και RAM, 7.5 GB. H CPU εικάζεται ότι θα είναι ίδια με αυτή του Series X. Θα έχει δηλαδή χαμηλότερη ανάλυση και υψηλότερες ταχύτητες. Επίσης φημολογείται ότι το Xbox Series S δεν θα έχει disc drive όπως η αντίστοιχη digital του PS5.

Το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2020.

Διαβάστε για το event της εταιρείας τον Ιούλιο και συζητήστε για το νέο Xbox στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification