Ειδήσεις Κονσόλες Φήμες για τις τιμές των PS5 και Scarlett

Φήμες για τις τιμές των PS5 και Scarlett

Sunday, 16 Jun 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0d/5b/32/xbox-scarlett-vs-ps5-20-1560707938.jpg
 

Φήμες για τις τιμές των PS5 και Scarlett

Ο διάσημος αναλυτής άλλαξε γνώμη μέσα σε λίγες ώρες.

 

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον πασίγνωστο αναλυτή Michael Pachter, ο οποίος προχθές δήλωσε ότι "Το PS5 θα κοστίζει 800 δολάρια".

Λίγες ώρες μετά...αναθεώρησε, δηλώνοντας στο GamingBolt ότι το Project Scarlett "έχει τεχνικές προδιαγραφές που παραπέμπουν σε κόστος 500 δολαρίων αλλά η Microsoft θα ανακοινώσει τελικά μια τιμή στα 399 δολάρια" (δηλαδή 399 ευρώ μιας και στο gaming δεν γίνεται μετατροπή συναλλάγματος) ενώ "μόλις η Sony το μάθει θα ακολουθήσει με την ίδια τιμή".

Αμφότερες οι δύο κονσόλες θα έχουν υψηλά specs. Το νέο Xbox (Scarlett) θα υποστηρίζει 8K ανάλυση και 120 fps, ενώ και οι δύο κονσόλες είναι βέβαιο ότι θα έχουν SSD. Άραγε οι Sony και Microsoft θα ξεκινήσουν με την συνηθισμένη τους τιμή των 400 ευρώ για να μην μείνουν πίσω στην κούρσα των εντυπώσεων αλλά θα έχουν έλειμμα ή θα κοστολογήσουν την κονσόλα λίγο πιο πάνω από το κατασκευαστικό κόστος; 

Πάντως, η Sony είχε δηλώσει ότι η τιμή του PS5 "θα έχει απήχηση στους καταναλωτές", ενώ αντίθετα η Microsoft είχε πει ότι "η τιμή του Scarlett θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για πολλούς". Εκτός κι αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα Scarlett και ένα Scarlett lite. Ποιος ξέρει.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2019 όπου και αποκάλυψε το Project Scarlett. Να σημειώσουμε ότι η Sony δεν διεξήγαγε κάποια συνέντευξη τύπου.

Συζητήστε για τις Microsoft και Sony στα αντίστοιχα Xbox και PS subforums.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 28) 16/06/2019 22:20
Αν κοστίζουν 800 € δεν θα τις αγοράσω φυσικά και θα περιμένω να πέσει η τιμή αρκετά.
Notification