Ειδήσεις Κονσόλες Microsoft: "Το Scarlett δεν θα είναι η τελευταία μας κονσόλα"

Microsoft: "Το Scarlett δεν θα είναι η τελευταία μας κονσόλα"

Thursday, 13 Jun 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/25/7e/phil-spencer-e3-2019-59-1560449927.jpg
 

Microsoft: "Το Scarlett δεν θα είναι η τελευταία μας κονσόλα"

Σαφής ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer.

 

Όπως δήλωσε ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox στην Microsoft, "Το Scarlett δεν θα είναι η τελευταία κονσόλα" της Αμερικάνικης εταιρείας.

Το Xbox One ήταν πέντε φορές πιο δυνατό από το Xbox 360 και υποστήριζε 4K gaming. Ο Spencer δήλωσε ότι στόχος της Αμερικάνικης εταιρείας ήταν να δημιουργήσει μια νέα κονσόλα μέχρι οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις να είναι αρκετά δυνατές ώστε το hardware της επόμενης κονσόλας να προσφέρει μια αξιοσημείωτη εμπειρία στους gamers.

"To Scarlett προσφέρει σημαντικά πράγματα στο σχεδιασμό της σωστής ισορροπίας μεταξύ ενός επεξεργαστής κι ενός τσιπ γραφικών σε βαθμό που δεν τα έχουμε καταφέρει ποτέ σε κονσόλα" πρόσθεσε ο Spencer καταλήγοντας ότι "το Scarlett δεν θα είναι η τελευταάι μας κονσόλα. Πάντως δεν θα έχει καμία σχέση με την εμπειρία κονσόλας που έχουμε σήμερα στα σπίτια μας. Επίσης δεν νομίζω ότι θα παίζω games που θα μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά στο Scarlett τα οποία θα παίζουν σε οθόνη 60 ιντσών. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην τεχνολογία xCloud".

Διαβάστε ακόμη για τις δηλώσεις Phil Spencer σχετικά με τις Sony και Activision που έλειψαν από την E3.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft από την Ε3 2019 και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification