Ειδήσεις Κονσόλες Ouya: Το επίσημο τέλος για την κονσόλα

Ouya: Το επίσημο τέλος για την κονσόλα

Saturday, 25 May 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον GameWorld   | (1 σχόλιο)
GameWorld

GameWorld  

Αποκτήστε τα GameWorld t-shirts με μία βόλτα στο Tokotoukan.com/el/Gameworld
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dc/dd/99/ouya-20-1558784785.jpg
 

Ouya: Το επίσημο τέλος για την κονσόλα

Η Razer κλείνει το online store.

Οι online υπηρεσίες του Ouya και του Forge TV της Razer θα κλείσουν στα τέλη Ιουνίου, έπειτα από σημερινή ανακοίνωση της Razer. Ο τερματισμός φέρνει στο τέλος τις φιλόδοξες, ταραχώδεις και κυρίως ανεπιτυχείς δοκιμασίες της Android κονσόλας που χρηματοδοτήθηκε από το κοινό. 

Το Ouya ως συσκευή διακόπηκε από το 2015, όταν η Razer αγόρασε την νεοφυή εταιρεία και συγχώνευσε τη βιβλιοθήκη περιεχομένου της στο οικοσύστημα της μικρό-κονσόλας της Forge. Ενώ το Ouya κρατιόταν σαν επωνυμία και εκδότρια εταιρεία για παιχνίδια Android, η Razer υποστήριζε το online κατάστημα με το Forge TV σύστημα της. Τώρα και τα δυο έχουν κλείσει. Ενώ η πλατφόρμα του Ouya θα εξακολουθεί να μπορεί να παίξει και να ανακαλύψει παιχνίδια μέσω της online υπηρεσίας έως τις 25 Ιουνίου 2019, αργότερα θα είναι αβέβαιο. Τα ληφθέντα παιχνίδια ενδέχεται να εξακολουθήσουν να λειτουργούν και μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής αν δεν απαιτούν online έλεγχο στην εκκίνηση τους. Η Razer δήλωσε: “Επικοινωνήστε με την εταιρία ανάπτυξης για επιβεβαίωση”.

Οι κάτοχοι των Forge TV και MadCatz Mojo microconsole(η οποία μπορεί να παίξει Ouya games και να έχει πρόσβαση στο κατάστημα της) μπορούν να εξακολουθήσουν να συνδέονται στο Google Play store καθώς και σε άλλες πλατφόρμες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται. Μετά την διακοπή των υπηρεσιών του Ouya και Forge TV, θα εναπόκειται στην εκάστοτε εταιρεία ανάπτυξης να μεταφέρει τα παιχνίδια της σε αυτήν ή σε άλλη υπηρεσία ώστε να διασφαλίσει ότι θα υποστηρίζονται και θα είναι διαθέσιμα σε παλιό hardware. 

Ξεκίνησε το 2012 και οδήγησε τον πρόωρο ενθουσιασμό για τα χρηματοδοτούμενα από κοινό video game έργα της Kickstarter σε 7.59€ εκατομμύρια ευρώ, αποτελώντας την ενάτη χρηματοδοτουμένη πλατφόρμα της δεκαετίας μέχρι και σήμερα. Η κονσόλα κυκλοφόρησε στο κοινό στις 25 Ιουνίου 2013, με τιμή 88.42€ κάνοντας χαμηλές πωλήσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο Ouya Kickstarter βίντεο. Ενισχύθηκε επίσης με 22.23€ εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικά κεφάλαια από το 2013 έως το 2015 και η πώληση της εταιρείας έγινε έτσι ώστε οι επενδυτές να μπορέσουν να πάρουν κάτι πίσω απ’ τα χρήματα τους. Η Razer αγόρασε το Ouya τον Ιούνιο του 2015, αλλά δεν απέκτησε τα περιουσιακά της στοιχεία. Η εταιρεία αργότερα είπε ότι θα πληρώσει γύρω στα 535894.00€ χιλιάδες ευρώ που η Ouya άφησε απλήρωτα από την προβληματική “Δωρεάν παιχνίδια” πρωτοβουλία της, σε μια προσπάθεια να παρακινήσει την αποκλειστική ανάπτυξη παιχνιδιών για την κονσόλα, η οποία δημιούργησε αρκετές απρόβλεπτες συνέπειες. 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Ouya και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 25/05/2019 17:48
Και πολυ κράτησε!!! φιλόδοξες ναι μεν, αλλα μπήκε σε χώρο που δεν το κατέχει. Αρα θα ηταν οτι καλύτερο να παραμένει στο hardware κομματι.
Notification