Ειδήσεις Κονσόλες Cross-play μεταξύ PS4 και PS5

Cross-play μεταξύ PS4 και PS5

Thursday, 23 May 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/b3/90/cross-play-ps5-vs-ps4-14-1558638268.jpg
 

Cross-play μεταξύ PS4 και PS5

Συζητιέται αυτές τις ημέρες στη Sony.

Πέρα από το backwards compatibility και το ταχύτερο loading που θα έχει το PS5 στα games του PS4, κάτι που αποτελεί στροφή στην πολιτική της Sony, η Ιαπωνική εταιρεία συζητάει ακόμα και το ενδεχόμενο cross-play μεταξύ χρηστών PS4 και PS5.

Η συζήτηση αυτή έγινε στο τελευταίο meeting επενδυτών της εταιρείας, όπου παρουσιάστηκε και το loading της κονσόλας. Ο John Kodera, αντιπρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, δήλωσε ότι "Με το cross-generation το community θα μπορεί να παίξει τα games παρέα". Οπότε πέρα 

Διαβάστε τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες του PS5.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το PlayStation 5 και και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification