Ειδήσεις Κονσόλες H Μicrosoft ανακοίνωσε το Xbox Game Pass Ultimate

H Μicrosoft ανακοίνωσε το Xbox Game Pass Ultimate

Sunday, 07 Apr 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζαγκαράκης  
Γιώργος Τζαγκαράκης

Γιώργος Τζαγκαράκης  

what would life be without fun
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/32/f8/xbox-one-s-4-1554647223.jpg
 

H Μicrosoft ανακοίνωσε το Xbox Game Pass Ultimate

Θα έρθει παράλληλα με το Xbox One χωρίς blu-ray drive.

Δημοσίευση του “h0x0d” στο Twitter αναφέρει πως η νέα αυτή συνδρομή, αποτελεί συνδυασμό των Xbox Live Gold και Xbox Game Pass.

H τιμή θα ανέρχεται στα 15 ευρώ το μήνα, άρα θα γλιτώνετε περίπου 5 ευρώ ανά μήνα. Το Xbox Live Gold είναι απαραίτητο για πρόσβαση στις online παροχές, ενώ το Xbox Game Pass δίνει πρόσβαση σε μια συλλογή games. Αυτό το νέο πακέτο θα ανακοινωθεί παράλληλα με την ψηφιακή έκδοση του Xbox Οne S, μέσα στον Απρίλιο. Μία έξυπνη κίνηση, καθώς οι ιδιοκτήτες της νέας έκδοσης Xbox, θα βασίζονται αποκλειστικά σε downloads ώστε να παίξουν games.

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πως οι τιμές των συνδρομών του Xbox Live Gold στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα αυξηθούν, ξεκινώντας από το Μάιο. Σύμφωνα με emails που στάλθηκαν στους συνδρομητές, η δωδεκάμηνη συνδρομή θα αυξηθεί από £39.99 σε £49.99, ενώ οι μηνιαίες συνδρομές από £5.99 σε £6.99. Συνδρομές τριών μηνών θα κοστίζουν πλέον £17.99, ενώ αμετάβλητη θα είναι η τιμή των έξι μηνών στις £29.99.

Η κυκλοφορία του Xbox One S All- Digital Edition αναμένεται στις 7 Μαΐου, με προεγκατεστημένα 3 από τα γνωστότερα games της Microsoft, τα Minecraft, Forza Horizon 3 και Sea of Thieves.

Διαβάστε περισσότερα για τα Xbox εδώ. Συζητήστε για το Xbox One σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification