Ειδήσεις Κονσόλες 3dRudder foot motion controller για Playstation VR

3dRudder foot motion controller για Playstation VR

Friday, 05 Apr 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fa/b7/9b/sdfgdrgeergs-70-1554460029.jpg
 

3dRudder foot motion controller για Playstation VR

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

To 3dRudder motion controller αποτελεί ένα foot controller για το PSVR και θα υποστηρίζει πάνω από 35 games την ημέρα κυκλοφορίας του.

Πρόκειται για το πρώτο foot controller που θα κυκλοφορήσει για PlayStation αν λάβουμε υπόψιν πως υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό αντίστοιχα 3dRudder controllers για PC. Η βασική του χρήση θα είναι ο χειρισμός της κίνησης στα games όπου όσο περισσότερη κλίση βάζετε με τα πόδια σας τόσο πιο γρήγορα θα κινείστε in-game. Σκοπός της λειτουργίας του είναι να κάνει τους παίκτες να νιώσουν πιο ρεαλιστική κίνηση στα games. To controller δεν θα φέρει επιπλέον πλήκτρα χειρισμού καθώς θα χρησιμοποιείται μόνο με τα πόδια και όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του εκάστοτε παιχνιδιού θα πραγματοποιούνται είτε με το Dualshock 4 και Playstation Move είτε με το PSVR Aim. Να σημειωθεί επίσης πως, για ευνόητους λόγους, δεν θα είναι εφικτό να χρησιμοποιήσετε το 3dRudder όρθιοι.

Το 3dRudder θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου με αρχική τιμή τα 119€. Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα με τα games που θα υποστηρίζει.

Διαβάστε επίσης για τον John Kodera, τον νέο Πρόεδρο της Sony και συζητήστε περισσότερα για την εταιρεία και το PlayStation στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification