Ειδήσεις Κονσόλες Nintendo Switch Online: Ξεπέρασε τους 8 εκατομμύρια συνδρομητές

Nintendo Switch Online: Ξεπέρασε τους 8 εκατομμύρια συνδρομητές

Tuesday, 12 Feb 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μιχάλης Ευθυμίου Καλαϊτζής  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3d/ab/7f/maxresdefault-96-1549985711.jpg
 

Nintendo Switch Online: Ξεπέρασε τους 8 εκατομμύρια συνδρομητές

Ακόμη καλύτερες προσφορές υπόσχεται η εταιρεία.

Με σχετική της ανακοίνωση, η Nintendo δημοσίευσε τα οικονομικά της δεδομένα για το Q3 του 2018 και παρατηρήθηκαν κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά σχετικά με την τωρινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Nintendo Switch Online. Συγκεκριμένα από την έναρξη του τον Σεπτέμβριο του 2018, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 8 εκατομμύρια συνδρομητές. Αυτό σημαίνει πως περίπου το 1/3 των χρηστών Nintendo Switch είναι μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Η Nintendo διευκρίνισε πως αυτό το σύνολο δεν είναι αντιπροσωπευτικό από τις συνδρομές που δώθηκαν μέσω των free trials. Ανέφεραν περαιτέρω κατά τη διάρκεια της οικονομικής αναφοράς πως σκοπεύουν να προσθέσουν ακόμη περισσότερα οφέλη στο Nintendo Switch Online. Αυτή τη στιγμή όσοι είναι εγγεγραμμένοι, μπορούν να παίζουν online τα παιχνίδια του Nintendo Switch, ενώ μπορούν παράλληλα να έχουν διαθέσιμα παιχνίδια του NES.

Βέβαια, το ποια θα είναι τα περαιτέρω οφέλη που θα σας δωθούν είναι μέχρι στιγμής άγνωστο, ωστόσο προς το παρόν η Nintendo θα συνεχίσει να προσθέτει παιχνίδια του NES στην πλατφόρμα, όπως κάνουν εδώ και αρκετούς μήνες. Το Nintendo Switch Online βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και σίγουρα η Nintendo δεν θα διστάσει να προσθέτει συνεχώς καινούρια χαρακτηριστικά.

Διαβάστε για το Nintendo Switch Online και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification