Ειδήσεις Κονσόλες Sega Mega Drive Mini

Sega Mega Drive Mini

Friday, 17 May 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (4 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/04/d8/sega-genesis-mini-67-1554031182.jpg
 

Sega Mega Drive Mini

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία, η τιμή και άλλα 10 games. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/4/18] Η Sega ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Mega Drive Mini για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την κυκλοφορία της απλής έκδοσης.

 

Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε στο Sega Fest που διεξάγεται στην Ιαπωνία πως για να τιμήσει το Sega Mega Drive θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 μία mini έκδοση αυτού. Το προϊόν θα κάνει την εμφάνισή του σίγουρα στην Ιαπωνία, ενώ δεν ανακοινώθηκε το αν θα κυκλοφορήσει και εκτός αυτής. Έτσι, επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχαν πει οι αρμόδιοι στην Sega περί επαναφοράς των κλασικών κονσολών της εταιρείας.

Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το λαντσάρισμα της mini κονσόλας, όπως τα games που αναμένεται να περιλαμβάνει το πακέτο ή την τιμή του, πέραν από το παραπάνω τρέιλερ.

[UPDATE: 20/9/18 - Καθυστερεί η κυκλοφορία του] Με ανακοίνωσή της την οποία εξέδωσε στο Twitter, η Sega δήλωσε πως το Sega Mega Drive Mini θα κυκλοφορήσει το 2019 και όχι μέσα στο 2018 όπως είχε αναφέρει αρχικά. Αυτο συνέβη διότι η ιαπωνική εταιρεία θέλει να λανσάρει το προϊόν της ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο αλλά και να επεξεργαστεί τον σχεδιασμό του, προσφέροντας το επίπεδο ποιότητας που θα περίμεναν οι fans της από την ίδια. (Μπορείτε να διαβάσετε το tweet χρησιμοποιώντας την μετάφραση του Twitter):

 

[UPDATE 2: 31/1/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η SEGA ανακοίνωσε ότι το Mega Drive Mini θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει 40 ενσωματωμένα games.

Η μίνι αυτή έκδοση της ιστορικής κονσόλας της SEGA θα κοστίζει 80 ευρώ. Τα 10 πρώτα games ανακοινώθηκαν σήμερα. Πρόκειται για τα Ecco the Dolphin, Castlevania: Bloodlines, Space Harrier 2, Shining Force, Dr. Robotnik's Mean Machine, ToeJam & Earl, Comix Zone, Sonic the Hedgehog, Altered Beast και Gunstar Heroes.

Τα ports έχει αναλάβει η M2, η ίδια εταιρεία που δούλεψε για τα Sega Ages και Sega 3D Classics Collection. Επίσης, η συσκευασία θα περιλαμβάνει την μίνι κονσόλα, δύο χειριστήρια Mega Drive mini με USB απόληψη, ένα καλώδιο USB to Micro-B, ένα καλώδιο HDMI και το τροφοδοτικό.

[UPDATE 3: 21/4/19 - Ανακοινώθηκαν 10 games για το Sega Mega Drive Mini] Η Sega ανακοίνωσε άλλα 10 games που θα συμπεριληφθούν μέσα στο Sega Mega Drive Mini.

Πρόκειται για τα εξής:

Earthworm Jim
Sonic the Hedgehog 2
Castle of Illusion Starring Mickey Mouse
World of Illusion Starring Mickey Mouse and Donald Duck
Contra: Hard Corps
Streets of Rage 2
Thunder Force 3
Super Fantasy Zone
Shinobi 3: Return of the Ninja Master
Landstalker

[UPDATE 4: 17/5/19 - Ανακοινώθηκαν 10 επιπλέον games για το Sega Mega Drive Mini] Η Sega ανακοίνωσε την επόμενη δεκάδα των games η οποία θα συμπεριλαμβάνεται στο Sega Mega Drive Mini.

Στην πραγματικότητα 13 θα είναι τα games που θα προστεθούν, αφού το Mega Man: The Wily Wars περιλαμβάνει του τρεις πρώτους τίτλους της σειράς.
Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα παρακάτω:

Alex Kidd in the Enchanted Castle
Beyond Oasis
Ghouls ‘n Ghosts
Golden Axe
Mega Man: The Wily Wars
Phantasy Star 4: The End of the Millennium
Sonic the Hedgehog Spinball
Street Fighter 2: Special Champion Edition
Vectorman
Wonder Boy in Monster World

Το Sega Mega Drive Mini θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει 40 ενσωματωμένα games.

Διαβάστε επίσης για το Sega Mega Drive Collection και συζητήστε για την κονσόλα στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 31/03/2019 15:33
Χωρις πολλα λογια, μαζι με τους υπόλοιπους (sony,nintendo, κτλ), ετσι και αυτοι έβγαλαν μια, ας πουμε "remaster" κονσόλα.
#2 akiszax (Level 21) 31/03/2019 15:33
Χωρις πολλα λογια, μαζι με τους υπόλοιπους (sony,nintendo, κτλ), ετσι και αυτοι έβγαλαν μια, ας πουμε "remaster" κονσόλα.
#3 marius (Level 2) 17/05/2019 22:35
Φοβερό!!! Αθάνατη Sega!!!!!!
#4 marius (Level 2) 17/05/2019 22:36
Φοβερό!!!! Αθάνατη SEGA!!!!!!
Notification