Ειδήσεις Κονσόλες Yeti: Υπηρεσία game streaming από την Google

Yeti: Υπηρεσία game streaming από την Google

Friday, 09 Feb 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/53/81/google-yeti-game-streaming-34-1518180606.jpg
 

Yeti: Υπηρεσία game streaming από την Google

Φήμη και για κυκλοφορία κονσόλας με την βοήθεια του Phil Harrison.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Information, η Google ετοιμάζει την δική της υπηρεσία game streaming, καθώς και μια κονσόλα.

Η Google φαίνεται πως έχει στα σχέδιά της να ανταγωνιστεί το PlayStation Now και την υπηρεσία GeForce Now της Nvidia. Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για την διάθεση μιας υπηρεσίας game streaming με την κωδική ονομασία Yeti, η οποία θα σας επιτρέπει να παίζετε games μέσω cloud δίχως να τα κατεβάσετε τοπικά σε κάποια συσκευή.

Τα έως τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι η υπηρεσία θα λειτουργεί μέσω του Chromecast, αλλά και μέσω μιας κονσόλας που φέρεται να ετοιμάζει η Google. Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο η εταιρεία προσέλαβε τον Phil Harrison ως αντιπρόεδρό της. Ο τελευταίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του PlayStation από το 1992 έως το 2008, ενώ αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος της Microsoft για τρία χρόνια, όντας επικεφαλής των gaming τμημάτων. Η παρουσία του Phil Harrison στην Google βάζει φωτιά στις παραπάνω φήμες που από ότι φαίνεται ευσταθούν.

Η υπηρεσία game streaming της Google αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2018 ή το αργότερο την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης για την υπηρεσία game streaming της Microsoft και την αντίστοιχη της EA. Συζητήστε για την νέα κίνηση της Google στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification