Ειδήσεις Κονσόλες Κλείνει το Xbox Live Indie Games του Xbox 360

Κλείνει το Xbox Live Indie Games του Xbox 360

Tuesday, 12 Sep 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e5/32/9b/xbox-live-indie-games-72-1505236866.jpg
 

Κλείνει το Xbox Live Indie Games του Xbox 360

Αγοράστε games όσο προλαβαίνετε.

Η Microsoft θα κλείσει την υπηρεσία Xbox Live Indie Games για τους κατόχους Xbox 360 στις 29 Σεπτεμβρίου.

Αυτή θα είναι και η τελευταία ημέρα στην οποία θα μπορείτε να αγοράσετε τα indie games της υπηρεσίας, αν είστε κάτοχοι της συγκεκριμένης κονσόλας. Βέβαια όσα games έχετε κατεβάσει σας ανήκουν και μπορείτε να τα παίξετε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. 

Η Microsoft ενημέρωσε τους developers για την απόφασή της. Οι τελευταίες πληρωμές από τα έσοδα των games θα γίνουν τον Νοέμβριο. Ασφαλώς τα indie games θα συνεχίσουν στο Xbox One, αφού όπως είδαμε στην E3 υπάρχουν αρκετά indie που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Πάντως, όσοι ψάχνετε τα games αυτά μετά την λήξη της υπηρεσίας, θα  βρείτε τα περισσότεα από αυτά στο Steam.

Δείτε την παρουσίαση της Microsoft στην Gamescom 2017. Συζητήστε για το Xbox Live στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification