Ειδήσεις Κονσόλες Δυνατότητα αλλαγής PSN ID

Δυνατότητα αλλαγής PSN ID

Saturday, 10 Feb 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/29/05/07/playstation-network-73-1518259197.jpg
 

Δυνατότητα αλλαγής PSN ID

Δημοσκόπηση από την Sony ζητά την γνώμη των fans. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/11/16] Η Sony ενδέχεται επιτέλους μετά από τόσα χρόνια να μας επιτρέψει να αλλάξουμε το PSN ID μας.

Σύμφωνα με μία ενημέρωση που αφορά τους developers της Unreal Engine 4, στο νέο PlayStation 4 SDK (Software Development Kit) και συγκεκριμένα στην έκδοση 4.008.061, η λειτουργία αλλαγής του PSN ID θα υποστηρίζεται κανονικά. Σύμφωνα με τον χρήστη Kirbasin του NeoGAF, η Sony φέρεται να άλλαξε τις προτάσεις προς τους developers, κάνοντας αναφορά για αναγνώση με βάση το account ID τους και όχι το online ID τους όπως γράφεται συνήθως.

Αν κάτι τέτοιο ισχύσει βέβαια, τότε είναι πολύ πιθανό να το δούμε το προσεχές διάστημα. Καλό θα ήταν βέβαια να μπορούμε να μεταφέρουμε τα trophies μας από το ένα PSN ID σε ένα άλλο διότι ορισμένοι χρήστες (όχι ο γράφων ευτυχώς) είχαν φτιάξει δεύτερο PSN ID προκειμένου να έχουν τελικά το όνομα που προτιμούσαν. Σε πρώτη φάση μακάρι η Sony να υλοποιήσει κάτι τέτοιο.

[UPDATE: 10/2/18 - Δημοσκόπηση από την Sony] Η Sony έστειλε ανώνυμα emails σε μορφή δημοσκόπησης που ζητούν την άποψη τους κόσμου για την δυνατότητα αλλαγής των PSN IDs.

Νωρίτερα, στο PlayStation Experience 2017, ο Shawn Layden ήταν αυτός που αποκάλυψε πως η αλλαγή των PSN IDs θα ήταν μια καλή ιδεά, τονίζοντας ότι ίσως να βρίσκεται ήδη υπό επεξεργασία.

Όπως αποκάλυψε το PushSquare, έλαβαν ανώνυμο email που τους καλεί να συμμετέχουν σε μια δημοσκόπηση σχετικά με το αν θα ήθελαν να δουν την αλλαγή των PSN IDs να γίνεται πραγματικότητα. Το ερωτηματολόγιο μάλιστα κάνει λόγο για δυνατότητα αλλαγής του ονόματός σας εντελώς δωρεάν, ωστόσο θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία μία φορά κάθε έξι μήνες. Επίσης η επαναφορά του ονόματός σας σε κάποιο παλιότερο θα απαιτεί την επικοινωνία σας με το customer support.

Οι πρώτες φήμες ήθελαν την αλλαγή του PSN ID να γίνεται επί πληρωμή, επομένως η ενδεχόμενη δωρεάν δυνατότητα αποτελεί στα σίγουρα μεγάλη κίνηση από την Sony.

Εκτενής συζήτηση για τις κονσόλες PlayStation στο PlayStation subforum.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 16/11/2016 17:56
Δεν φαίνεται και τόσο δύσκολο να υλοποιηθεί αυτό και απορώ γιατί δεν το έκανε απο την αρχή.
#2 TheReaper (Level 21) 11/02/2018 15:57
Δε νομίζω ότι είναι παρα πολύς καιρός να περιμένεις 6 μήνες για να αλλάζεις ID. Το βλέπω ως μια καλή κίνηση.
Notification