Razer Raptor

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Razer Raptor

Razer Raptor

Το πρώτο gaming monitor της Razer, 27 ιντσών.

Η Razer παρουσίασε στα πλαίσια της CES 2019 το πρώτο της gaming monitor. 

Ονομάζεται Razer Raptor και έχει 27 ίντσες. Σε θέμα design είναι ιδιαίτερα λεπτό, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, cable management στο πίσω μέρος, ενώ το πακέτο διαθέτει όλα τα απαραίτητα καλώδια Razer και μάλιστα πράσινου χρώματος, για HDMI, Display Port, USB-C και USB-A θύρες.

Η οθόνη έχει τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές:
- 27 ίντσες
- IPS Display (Non-Glare) με γωνία θέασης 178 μοιρών
- Refresh rate 144Hz (4ms GTG)
- Ανάλυση 2560x1440
- Απόκριση 1-7 ms (με μείωση του Motion Blur
- Φωτειτόνητα έως 420 nits
- Υποστήριξη HDR
- HDR400, 10-Bit dimming processor
- 95% DCI-P3 wide color
- 1000:1 Contrast Ratio
- HDMI 2.0a
- DP1.4
- USB-C
- 2 x USB3.0
- Τιμή: 700 ευρώ
- Διάθεση: Εντός του 2019

Στο θέμα κατασκευής η οθόνη έχει ανθεκτικό αλουμίνιο και ύφασμα/μέταλλο στο πίσω μέρος. Επίσης, υπάρχουν LED φωτισμοί στη φάση της, η οποία της επιτρέπει να πάρει οποιαδήποτε κλίση.

Η οθόνη έχει ανάλυση 2560x1440 με refresh rate στα 144Hz. Στις προδιαγραφές της η απόκριση αναγράφεται στα "1-7 ms" κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να την δούμε στην πράξη μέσω εκτενούς review σε διάφορα games. Επίσης, το Razer Raptor δεν διαθέτει υποστήριξη AMD Freesync ή Nvidia G-Sync. Υποστηρίζει ακόμη picture-in-picture mode ώστε να βλέπετε περισσότερες προβολές οθόνης ταυτόχρονα και mirroring του Razer Phone 2 μέσω USB-C σύνδεσης για να απεικονίζονται όσα βλέπετε από το κινητό σας και να το χρησιμοποιείτε με mouse και πληκτρολόγιο.

Η τιμή της είναι στα 699 δολάρια (συνήθως οι τιμές είναι δολάριο=ευρώ, άρα αναμένουμε και αντίστοιχο κόστος για Ελλάδα), θεωρείται υψηλή όπως αντιλαμβάνεστε, αλλά απευθύνεται στους απαιτητικούς gamers. Ενδεχομένως η Razer θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο μέλλον μια πιο οθόνη μικρότερων διαστάσεων σε πιο προσιτή τιμή (όπως έχει κάνει με πολλά mouse και headset της) και με υποστήριξη AMD Freesync ή Nvidia G-Sync.

Δείτε το Razer Turret για το Xbox One, το Razer Blade Stealth 2019, το Razer Blackwidow Elite και συζητήστε για την Razer στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 08/01/2019 09:47
Αρκετα καλη οθονη για 4Κ, οσο για την τιμη της ειναι κάπως, αλλα "οτι πληρώνεις, παίρνεις".
Notification