Oculus Quest: Νέο αυτόνομο budget VR headset

Hot
Oculus Quest: Νέο αυτόνομο budget VR headset

Oculus Quest: Νέο αυτόνομο budget VR headset

Έρχεται το 2019. 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχε η αγορά του VR εξοπλισμού ήταν οι εξωφρενικές τιμές. Τόσο το Oculus Rift, όσο και το HTC Vive σε συνδυασμό με ένα PC που μπορεί να τα αξιοποιήσει, ξεπερνούσαν τα 1000 ευρώ. Συνεπώς το VR όνειρο για πολλούς έμοιαζε μακρινό.

Η λύση ήρθε από τις εταιρείες Facebook και Oculus με την δημιουργία ενός budget VR headset που απευθύνεται σε όλους. Με την αποκάλυψη του Oculus Quest που λειτουργεί αυτόνομα, δηλαδή δεν χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμό και με τιμη 399 δολάρια

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο Oculus Quest είναι το Oculus Insight. To συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επιτρέπει στον χρήστη να κινείται μέσα στον χώρο, χωρίς περιθώρια. Αυτό επιτυγχάνεται με τους τέσσερις ευρυγώνιους αισθητήρες και τους αλγόριθμους όρασης για την παρακολούθηση της ακριβούς θέσης σας, σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κανένα εξωτερικό αισθητήρα. 

Στο launch του Oculus Quest θα υπάρχουν 50 διαθέσιμα games και αξίζει να σημειωθεί ότι το VR headset δεν θα μπορεί να τρέξει όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια του Oculus Rift λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του. Τρία από τα παιχνίδια που θα δούμε στο launch του είναι τα The climp, Robo Recall και Moss.

Συζητήστε μαζί μας για το νέο budget VR headset στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 09/10/2018 18:59
Αν τα specs του είναι καλά, στο να παίξει κάποιος ενα game, τοτε η τιμή είναι καλή στα 350 ευρω. Εννοείτε οτι πάντα στην πράξη θα φανούν.
Notification