Roccat Vulcan keyboard

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Roccat Vulcan keyboard

Roccat Vulcan keyboard

Με τα νέα μηχανικά πλήκτρα της Roccat.

 

Η Roccat θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες στην αγορά το νέο μηχανικό πληκτρολόγιό της με την ονομασια Roccat Vulcan.

Αποτελεί το πρώτο πληκτρολόγιο της Roccat που κατασκευάστηκε με τα νέα Titan switches (σ.σ. τα πλήκτρα που κατασκευάζει η Roccat) και απευθύνεται σε όσους προτιμούν τα Cherry MX Brown switches. Το πληκτρολόγιο διαθέτει μικρά keycaps (σ.σ. έχουν μικρό πάτημα αλλά ταυτόχρονα βάθος), ενώ τα πλήκτρα του μοιάζουν σαν διάφανα καθώς φαίνεται πλήρως ο φωτισμός και το κάτω μέρος τους.

Η Γερμανική εταιρεία επέλεξε μια διαφορετική προσέγγιση στο νέο της μηχανικό πληκτρολόγιο καθώς όπως δήλωσε δεν ήταν ευχαριστημένη με ότι είχε δει μέχρι τώρα από την αγορά. Το σημείο ενεργοποίησης που χρειάζεται κάθε πλήκτρο είναι λίγο υψηλότερο σε σχέση με τα Cherry Brown, άρα θα κάνετε την δουλειά σας ταχύτερα, ενώ τα πλήκτρα είναι απαλά στο πάτημα. Το Roccat Vulcan διαθέτει RGB φωτισμό στα πλήκτρα του (16,8 εκατομμύρια χρώματα), wrist rest για τον καρπό σας που συνδέεται με μαγνήτη στο πληκτρολόγιο, ενώ διατίθεται στην αγορά με ή χωρίς media keys (Vulcan 120 Aimo και 80 Aimo) αντίστοιχα, αλλά και χωρίς RGB φωτισμό (Vulcan 100 Aimo).

Κάθε πληκτρολόγιο Vulcan έχει βάρος 1 κιλό και διαστάσεις 46,2 x 16 x 3,2 εκατοστά.

Τα πληκτρολόγια Roccat Vulcan θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες στην αγορά όταν και θα μάθουμε τις τελικές τιμές τους.

Δείτε επίσης το πληκτρολόγιο Roccat Horde Aimo και συζητήστε για τη Roccat στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification