AOC φορητή οθόνη I1601FWUX

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
8
AOC φορητή οθόνη I1601FWUX

AOC φορητή οθόνη I1601FWUX

IPS στις 15.6 ίντσες με ανάλυση 1080p και USB-C συνδεσιμότητα.

Η AOC ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας φορητής οθόνης στις 15.6 ίντσες.

Το μοντέλο I1601FWUX έρχεται στις 15.6 ίντσες με ανάλυση 1920x1080 (1080p) και είναι ιδανική σε περιπτώσεις που θέλετε να επεκτείνετε τον χώρο προβολής του φορητού σας υπολογιστή ή να ολοκληρώσετε εργασίες εκτός σπιτιού. Ενσωματώνει λειτουργία αυτόματης περιστροφής (για κατακόρυφο προσανατολισμό), καθώς και την τεχνολογία Low Blue Light που μειώνει το επιβλαβές μπλε φως, αποτρέποντας την κόπωση των ματιών σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έρχεται με ένα έξυπνο κάλυμμα που προστατεύει την οθόνη όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ μετατρέπεται σε βάση για κάθετη και οριζόντια λειτουργία. Η IPS οθόνη της AOC έχει γωνίες θέασης 160 μοιρών και χρόνο απόκρισης 5ms GtG. Το βάρος της ανέρχεται στα 800 γραμμάρια, ενώ το πάχος της βρίσκεται στα 8.5 χιλιοστά. Στα της συνδεσιμότητας συναντάμε μια θύρα USB-C που αναλαμβάνει τόσο την τροφοδοσία, όσο και την μετάδοση της εικόνας.

Η φορητή οθόνη I1601FWUX της AOC θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο και θα κοστίζει 229 ευρώ.

Δείτε επίσης την AOC AGON AG322QC4 στις 31.5 ίντσες και συζητήστε για όλες τις οθόνες της εταιρείας στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification