LG 34UB88 B2B Ultrawide monitor

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
LG 34UB88 B2B Ultrawide monitor

LG 34UB88 B2B Ultrawide monitor

IPS πάνελ στις 34 ίντσες με ανάλυση 3440x1440.

Η LG ανακοίνωσε την διάθεση της οθόνης 34UB88 B2B στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα monitor με IPS πάνελ στις 34 ίντσες και με ανάλυση 3440x1440 με αναλογία 21:9 που απευθύνεται τόσο για επαγγελματική χρήση (επεξεργασία βίντεο, ηχοληψία, φωτογράφους, γραφίστες και σχεδιαστές), όσο και για ψυχαγωγία. Συναντάμε χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, ενώ διαθέτει επίσης δύο θύρες Thunderbolt 2 και μια USB 3.0 Quick Charge για φόρτιση συσκευών.

Με την ενσωματωμένη λειτουργία Screen Split μπορείτε να χωρίσετε την οθόνη σε πολλές ενότητες για διαφορετικές εργασίες και περιλαμβάνονται τέσσερις τύποι Picture-in-Picture που σας επιτρέπουν για παράδειγμα να εργάζεστε και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε ένα βίντεο σε ένα μικρότερο παράθυρο, επιτρέποντας το απρόσκοπτο multitasking. Η οθόνη ακολουθεί τον Cinema screen σχεδιασμό και έρχεται με την εργονομική βάση ArcLine που σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε το ύψος και την κλίση του monitor. Περιλαμβάνει επίσης την λειτουργία Motion Blur Reduction που απευθύνεται σε gamers, καθώς και σταθεροποιητή μαύρου χρώματος και Game Mode.

Δείτε επίσης το review της LG 38UC99 και την LG OLED οθόνη των 65 ιντσών που… μαζεύει. Συζητήστε για όλα τα προϊόντα της LG στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification