Ειδήσεις Hardware & Gear Gaming καρέκλες League of Legends από την Secretlab

Gaming καρέκλες League of Legends από την Secretlab

Wednesday, 12 Aug 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/ae/b3/league-of-legends-secretlab-gaming-chairs-yasuo-31-1597258949.jpg
 

Gaming καρέκλες League of Legends από την Secretlab

Σε τέσσερις παραλλαγές.

Η Secretlab ανακοίνωσε τις League of Legends gaming chairs που κατασκεύασε, σε συνεργασία με την Riot Games.

Οι τέσσερις καρέκλες που θα δείτε είναι αεροπορικού τύπου και αρκετά αναπαυτικές, ενώ σχεδιαστικά υπάρχει μία ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων.

Η Secretlab κατασκευάζει επίσης καρέκλες για τα Cyberpunk 2077, Game of Thrones, Overwatch και άλλα games. Οι καρέκλες για το LoL  αφορούν τους champions Yasuo, Ahri, Akali και μια ειδική παραλλαγή για αυτήν με στυλ K/DA pop star. Διαθέτουν ανθεκτική μεταλλική λαβή ρύθμισης ύψους, δερμάτινο υλικό memory foam στο ύψος του λαιμού ώστε το κεφάλι σας να στέκεται πιο αναπαυτικά, οσφυϊκά μαξιλάρια και το νέο Prime 2.0 PU Leather.

Οι καρέκλες αυτές πωλούνται με πενταετή εγγύηση, ενώ οι προηγούμενες πωλούνταν με δύο χρόνια εγγύηση. Είναι διαθέσιμες στα μοντέλα TItal (429 δολάρια) και Omega (389 δολάρια). Το πρώτο αφορά τους ψηλότερους gamers. Οι καρέκλες League of Legends θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να τις δείτε και να τις παραγγείλετε κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε για τον Yone, τον νέο champion του League of Legends.

Δείτε για το μαραθώνιο που διεξήγαγε η Riot Games για να βοηθήσει τους πληγέντες από τον κορονοϊό και συζητήστε για το League of Legends στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε League of Legends. Γράψτε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification