Επέκταση εγγύησης στα προϊόντα της Razer

Hot
Επέκταση εγγύησης στα προϊόντα της Razer

Επέκταση εγγύησης στα προϊόντα της Razer

Αυξάνεται στα 2 έτη.

 

Τα προϊόντα της Razer θα έχουν, πλέον, εγγύηση διετίας.

Ένα post του Min-Liang Tan, της Razer, ήταν παραπάνω από αρκετό για να ικανοποιήσει τους fans που αρέσκονται στο να αγοράζουν τα κομψά προϊόντα της εταιρείας. Σύμφωνά με την ανακοίνωσή του, η Razer αποφάσισε να επεκτείνει την εγγύηση στων προϊόντων της στα 2 χρόνια. Έτσι, όσοι αγοράζουν ποντίκια, headsets και keyboards της Razer θα έχουν ήσυχο το κεφάλι τους για έναν ακόμη χρόνο από την ημερομηνία αγοράς τους.

Ξεκινώντας από τις αγορές που έγιναν από 1 Οκτώβρη και για όλες τις μελλοντικές αγορές, κάθε πελάτης θα δικαιούται επομένως δύο χρόνια εγγύησης, ακόμα και αν αγοράσει κάποιο προϊόν που ακόμα αναγράφει πως διαθέτει έναν χρόνο, αν και εφόσον έχει στην κατοχή του την απόδειξη αγοράς που αποδεικνύει πως αγοράστηκε από τον Οκτώβρη και ύστερα. Ο Min-Liang Tan υποστήριξε πως έχουν το χαμηλότερο failure rate της αγοράς, παρόλα αυτά θέλησαν να δώσουν ένα ισχυρότερο πνεύμα ασφάλειας για τους καταναλωτές, ενόψει των νέων προϊόντων που ετοιμάζουν.

Μάλιστα επιθυμούν την βελτίωση του customer support τους αλλά και “να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των gamers” όπως δήλωσε. Κρίμα για όσους αγόρασαν κάποιο προϊόν της Razer εντός του Σεπτέμβρη…

Διαβάστε επίσης για το Razer Phone 2 και συζητήστε για τα προϊόντα της εταιρείας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 12/10/2018 17:02
Δεν έχω πάρει ποτέ Razer περιφερειακό, η εγγύηση όμως που δίνει στα δυο χρόνια είναι πολυ σημαντική για τόσο ακριβά προϊόντα. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω για οτιδήποτε είναι η εγγύηση...μετρά ει.
#2 akiszax (Level 21) 12/10/2018 21:17
Όλα τα προϊόντα στην αγορά έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση και δεν καταλαβαίνω πως τόσο καιρό δεν την είχε.
Notification