Ειδήσεις Hardware & Gear Ηχεία Logitech G650 με RGB φωτισμό που αντιδρούν στο πως παίζετε

Ηχεία Logitech G650 με RGB φωτισμό που αντιδρούν στο πως παίζετε

Wednesday, 21 Mar 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7a/4b/a1/Logitech-G560-63-1521663072.jpg
 

Ηχεία Logitech G650 με RGB φωτισμό που αντιδρούν στο πως παίζετε

Και το πληκτρολόγιο G513.

Η Logitech κυκλοφορεί στην αγορά ηχεία με RGB φωτισμό τα οποία αντιδρούν στο πως παίζετε.

Τα Logitech G560 χρησιμοποιούν τεχνολογία Lightsync, καθώς συγχρονίζουν το φως με τον ήχο του παιχνιδιού και έτσι αλλάζουν, ανάλογα με το τι συμβαίνει στο παιχνίδι σας. Τα εφέ από το φως και τα animations αναλύονται μέσα από 16.8 εκατομμύρια χρώματα και τέσσερις ζώνες φωτισμού ώστε να προκύψει το ανάλογο αποτέλεσμα. Η τεχνολογία λειτουργεί εξίσου καλά και με βίντεο και μουσική.

Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Lightsync Software Development Kit για τα games που φτιάχνουν και μέχρι στιγμής η δυνατότητα αυτή αξιοποιείται ήδη στα Battlefield 1, Civilization VI, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2, Final Fantasy XIV: Stormblood, Fortnite, Grand Theft Auto V, Killing Floor 2, Metronomicon, Tom Clancy’s: The Division και Total War: Warhammer II. Υποστηρίζεται επίσης και το Discord.

Τα ηχεία έχουν δύο δορυφόρους 2,5 ιντσών με subwoofer 6,5 ιντσών. Παράγουν 120 watt ισχύος RMS και 240 watt peak. Συνδέονται με καλώδιο USB ή Bluetooth, ενώ υπάρχει και ένα audio jack καλώδιο 3,5 χιλιοστών.

Τα G560 θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο και θα κοστίζουν 200 ευρώ.

Πληκτρολόγιο G513
Παράλληλα, η Logitech ανακοίνωσε το μηχανικό πληκτρολόγιο G513 που υποστηρίζει επίσης Lightsync και αποτελεί αναβαθμισμένη έκδοση του G413 με RGB φωτισμό (αντί για LED) και επιλογές για δύο είδη πλήκτρων, τα Romer-G Tacticle και τα Romer-G Linear.

Η βάση του πληκτρολογίου έχει κατασκευαστεί από αεροπορικό αλουμίνιο και μεταλλικές πινελιές. Είναι διαθέσιμο σε ασημί και μαύρο χρώμα. Το ασημί μοντέλο έχει μόνο Tactile πλήκτρα. Επίσης, η Logitech έχει συμπεριλάβει στη συσκευασία 12 επιπλέον πλήκτρα και εργαλείο αντικατάστασής τους. Τέλος, διαθέτει onboard μνήμη για να διατηρείτε τα RGB προφίλ φωτισμού.

Το πληκτρολόγιο Logitech G513 θα κυκλοφορήσει επίσης τον Απρίλιο και θα κοστίζει 150 ευρώ.

Διαβάστε το review μας για το Logitech G603. Συζητήστε για την Logitech στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification