Ειδήσεις Hardware & Gear Corsair K63 keyboard

Corsair K63 keyboard

Sunday, 19 Mar 2017  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/79/90/corsair-k63-62-1489957447.jpg
 

Corsair K63 keyboard

Compact πληκτρολόγιο σε προσιτή τιμή.

Η Corsair ανακοίνωσε ένα ακόμη μηχανικό πληκτρολόγιο, το K63 tenkeyless (χωρίς numad).

Το K63 δεν έχει numpad, ούτε macro keys, αλλά ορισμένα media keys στις γωνίες. Μπορείτε ωστόσο να χρησιμοποιήσετε macros στα πλήκτρα που θέλετε μέσω του CUE software της Corsair, όπως για παράδειγμα στα πλήκτρα F1 έως F12. Υπάρχει επίσης πλήκτρο για Windows lock και 100% anti-ghosting με πλήρες key rollover για γρήγορα πατήματα πλήκτρων.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει κόκκινο φωτισμό και χρησιμοποιεί τα Cherry MX Red switches που αποδεικνύονται ιδιαίτερα ελαφριά πλήκτρα με απαλά πατήματα που δεν κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο.

Η συγκεκριμένη πρόταση αγοράς συμφέρει οικονομικά σε σχέση με άλλες τις Corsair, καθώς πωλείται για μόλις 80 δολάρια (74,5) ευρώ + μεταφορικά, αν το αποκτήσετε από το site της Corsair, διαφορετικά μπορείτε να περιμένετε να το δείτε στα ελληνικά καταστήματα.

Διαβάστε επίσης το review του Corsair K95 Platinum και συζητήστε περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρείας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification