Ειδήσεις Hardware & Gear H Microsoft αποκάλυψε το Robot White controller του Xbox Series S

H Microsoft αποκάλυψε το Robot White controller του Xbox Series S

Thursday, 10 Sep 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ea/e9/5c/Xbox-Series-S-controller-94-1599731145.jpg
 

H Microsoft αποκάλυψε το Robot White controller του Xbox Series S

Θα είναι λευκό για να ταιριάζει με την κονσόλα, εν αντιθέσει με αυτό του Xbox Series X που θα είναι μαύρο.

H Microsoft αποκάλυψε το χειριστήριο του Xbox Series S, το οποίο θα ονομάζεται Robot White και θα είναι λευκό για να ταιριάζει με το χρώμα της κονσόλας.

Τα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου του Xbox Series S θα είναι ίδια με αυτά του Xbox Series X. Αυτό σημαίνει βελτιωμένο D-Pad, καλύτερο grip σε triggers και bumpers, όπως και share button.

 

 

To Robot White controller θα είναι συμβατό και με το Series X και θα πωλείται χωριστά και όχι μόνο ως μέρος του Series S bundle. Θα είναι συμβατό και με το Xbox One όπως και με τα PCs, οπότε αν θέλετε χειριστήριο με share button για την τωρινή γενιά, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένη τιμή για το χειριστήριο Robot White. Το Elite controller του Xbox One θα είναι συμβατό με την Series S/X. Αντίστοιχα η Sony είχε ανακοινώσει ότι τα games του PS5 δεν θα είναι συμβατά με το DualShock 4.

Tα Xbox Series S και Xbox Series X θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου. Το πρώτο θα κοστίζει 300 ευρώ και το δεύτερο 500 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα για τα Xbox Series S/X και συζητήστε γι΄ αυτά στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification