Ειδήσεις Hardware & Gear 360 view από τα περιφερειακά του PS5

360 view από τα περιφερειακά του PS5

Monday, 17 Aug 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/9d/50/ps4-peripheracs-80-1597671725.jpg
 

360 view από τα περιφερειακά του PS5

Καθώς πλησιάζουμε το λανσάρισμα.

Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί σημαντικές λεπτομέρειες για τα περιφερειακά του PS5, πλέον υπάρχουν βιντεάκια με 360 view τεσσάρων περιφερειακών.

Σε περίπτωση που θέλατε να δείτε από πιο κοντά και πιο αναλυτικά τα περιφερειακά του επερχόμενου PS5, τώρα μπορείτε. Στα βιντεάκια βλέπουμε 360 view των DualSense χειριστηρίου, του Pulse 3D headset, του Media Remote και της HD κάμερας. Τα animation γυρνάνε μόνα τους στον οριζόντιο άξονα, επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα να δείτε από κάτω.

Για το DualSense χειριστήριο, από το animation μπορούμε να διακρίνουμε το πάχος και το μέγεθος του νέου σχεδιασμού.

Για το Pulse 3D Headset, βλέπουμε τα χοντρά μαξιλαράκια και τον λεπτομερή σχεδιασμό γεμάτο καμπύλες. Το headset θα είναι ασύρματο και θα έχει δύο noise-canceling μικρόφωνα, θύρα USB-C για φόρτιση και τα controls του θα είναι εύκολα προσβάσιμα.

Για το Media Remote, βλέπουμε ένα συνηθισμένο σχεδιασμό για τηλεχειριστήριο, αν και λίγο πιο εκσυγχρονισμένο και φουτουριστικό.

Για την HD κάμερα, βλέπουμε μια ενσύρματη κάμερα η οποία μπορεί να tilt-αριστεί όπως επιθυμεί ο χρήστης. Επίσης, η κάμερα επιτρέπει στους παίκτες να αφαιρούν το background τους.

Διαβάστε περισσότερα για το DualSense χειριστήριο και συζητήστε για το PS5 στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification