Ειδήσεις Hardware & Gear Razer Kishi, Tomahawk και Eracing

Razer Kishi, Tomahawk και Eracing

Tuesday, 07 Jan 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1d/27/b2/razer-kishi-69-1578435805.jpg
 

Razer Kishi, Tomahawk και Eracing

Cloud Gaming Controller, Gaming Desktop PC και Racing Simulator.

 

Η Razer ανακοίνωσε στο CES 2020 ένα Cloud Gaming Controller με την ονομασία Razer Kishi, ένα Gaming Desktop PC με την ονομασία Razer Homahawk, καθώς επίσης και το Sile 5G Home Router.

Η πασίγνωστη εταιρεία κατασκευής gaming περιφερειακών, μπαίνει ακόμα πιο βαθιά σε hardware μονοπάτια. Καταρχήν το Razer Kishi είναι ένα cloud gaming controller που μοιάζει με το Nintendo Switch και θα είναι συμβατό με τα περισσότερα Android και iOS κινητά. Θα συνδέεται μαζί τους με σύνδεση USB-C ή Apple Lighting και θα έχει χαμηλό latency, ενώ θα είναι συμβατό με cloud games πέρα από αυτά που θα έχετε στο κινητό σας. Το controller αυτό θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

razer tomahawk

Το Sila 5G Home Router στοχεύει στους gamers και προσφέρει χαμηλό Latency, τόσο για σταθερά PC, όσο και για mobile gaming, μέσω της Razer FasTrack engine. Θα σας επιτρέπει να δώσετε προτεραιότητα στο hardware ή το cloud service που επιθυμείτε.

Το Razer Tomahawk Gaming Desktop είναι μικρό και με καλή φορητότητα. Το μέγεθός του μπορεί να συγκριθεί με αυτό του Xbox Series X. Θα διαθέτει έναν επεξεργαστή Intel Core-i9, 64GB DDR4 RAM, Nvidia GeForce RTX 2080 και RAM, SSD και GPU που αναβαθμίζονται. Η τιμή του δεν γνωστοποιήθηκε. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο Α' Εξάμηνο του 2020.

razer eracing

Το Eracing Simulator είναι ένας εξομοιωτής αγώνων οδήγησης με σύστημα 202 μοιρών, υδραυλικό τιμόνι, πεντάλ και manual controls.

Η Razer ανακοίνωσε παράλληλα την συνεργασία της με την Nvidia και το GeForce Now. Παρουσιάστηκαν ακόμη νέα Razer Blade laptops.

Δείτε το Razer Raion, ένα gamepad με έμφαση στα Fighting. Δείτε το review μας για το Razer Viper.

Διαβάστε για την τοστιέρα Razer με RGB φωτισμό που θα τα σαρώσει όλα, για το gaming router της Razer και συζητήστε για την εταιρεία σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification