Ειδήσεις Hardware & Gear Tower που κάνει το PC σας να μοιάζει με Mac

Tower που κάνει το PC σας να μοιάζει με Mac

Sunday, 13 Oct 2019  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/d9/a3/tower-case-like-mac-84-1570995338.jpg
 

Tower που κάνει το PC σας να μοιάζει με Mac

"Με ανώμαλους δε μιλάω!"

Αν είστε PC gamer αλλά κατά βάσει συμπαθείτε τα Mac, τότε δείτε το Dune Pro PC case.

Με αυτό το tower θα κάνετε το PC σας να μοιάζει με Mac και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε...6.000 ευρώ για ένα νέο Mac Pro. Το Dune Pro λανσάρεται στο Kickstarter στις 21 Οκτωβρίου και θέλει την στήριξη όσων είναι "PC στα games αλλά Mac στην ψυχή" όπως θα έλεγε κι ένας τηλεθεατής στον Τάκη Τσουκαλά.

Το PC case υποστηρίζει τις motherboard mini ATX, micro ATX, standard ATX, extended ATX και EEB. Είναι κατασκευασμένο για να υποδεχτεί υψηλής ποιότητας hardware, όπως μια Nvidia GeForce RTX 2080 Ti ή μια Radeon VII και γενικά κάρτα γραφικών έως και 38 εκατοστά. Ως προς την ψύξη έχετε άφθονες επιλογές. Υποστηρίζονται radiators έως 36 εκατοστών, υδρόξυψη και air cooler έως 16 εκατοστά. Στους σκληρούς δίσκους υπάρχουν πέντε SSD trays και τρία για HDD.

Το tower δεν έχει το λογότυπο της Apple και έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό αλουμίνιο, ενώ διαθέτει ανοξείδωτο χάλυβα για υψηλή αντοχή. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification