Ειδήσεις Hardware & Gear Google Stadia: Περίοδος κυκλοφορίας και τιμή συνδρομής

Google Stadia: Περίοδος κυκλοφορίας και τιμή συνδρομής

Tuesday, 15 Oct 2019  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f2/15/cb/google-stadia-controller-44-1559840282.jpg
 

Google Stadia: Περίοδος κυκλοφορίας και τιμή συνδρομής

Ανακοινώθηκε η ακριβής ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/6/19] Η Google ανακοίνωσε ότι το Stadia, η υπηρεσία cloud gaming που ετοιμάζει, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Η Pro υπηρεσία του Stadia διέρρευσε ότι αναμένεται να κοστίζει κάτω από 10 ευρώ τον μήνα και θα υποστηρίζει ανάλυση έως και 4K στα 60 fps. Το κόστος συνδρομής θα περιλαμβάνει μόνο games που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα νέα games θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρήματα.

Για να τρέξετε το Stadia κατά το λανσάρισμά του, θα χρειαστείτε το Google Chromecast. Ωστόσο, αργότερα στο Stadia θα κυκλοφορήσει με οποιαδήποτε συσκευή τρέχει τον Chrome. Η founder's edition με κόστος 130 δολάρια θα περιλαμβάνει το gamepad της Google, το Chromecast Ultra και το Destiny 2, μαζί με τρεις μήνες συνδρομή Google Stadia.

Για αρχή το Stadia θα καλύψει 14 χώρες και θα χρειάζεστε 10mbps download και 1mpb upload κατ' ελάχιστο για να το τρέξετε ή διαφορετικά σύνδεση 35mbps και 4K για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Στο λανσάρισμά του το Stadia θα περιλαμβάνει 30 games.

[UPDATE: 15/10/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Google ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την υπηρεσία Stadia στις 19 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι αρχικά θα το δούμε σε 14 χώρες, καθώς ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσει αργότερα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης της Google για το Google Pixel 4. Παράλληλα, ενημερωθήκαμε ότι θα υπάρξει και Google Stadia Founder's Edition, η οποία θα λανσαριστεί επίσης στις 19 Νοεμβρίου, με κόστος 130 ευρώ. Θα περιλαμβάνει ένα μπλε controller (limited edition), το Chromecast Ultra, τρίμηνη συνδρομή στο Google Stadia, early access και τρίμηνη συνδρομή Buddy Pass του Stadia Pro για φίλο σας.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Google Stadia.

Δείτε τα πρώτα games του Stadia και πείτε μας τις απόψεις σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification