Ειδήσεις Hardware & Gear Οθόνες Philips 221B8 και 243S5

Οθόνες Philips 221B8 και 243S5

Friday, 11 May 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e1/34/16/philips-monitors-1-82-1526044454.jpg
 

Οθόνες Philips 221B8 και 243S5

Παραγωγικότητα σε κάθε χώρο εργασίας.

Η MMD, εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει μια νέα 21,5” Philips Full HD οθόνη πλήρως εξοπλισμένη με ένα σύνολο χαρακτηριστικών. Συμπεριλαμβανομένης μιας γκάμας προηγμένων τεχνολογιών και επιλογών, η νέα Philips 221B8 εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες για να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας του χρήστη καθ 'όλη τη διάρκεια της εργασίας. Και όταν απαιτείται μεγαλύτερος χώρος προβολής, το βασικό μοντέλο 243S5 της Philips συνδυάζει μια αποδοτική 23,6” Full HD οθόνη με χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Η νέα Full HD οθόνη 221B8 της Philips περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά αιχμής που αποτελούν το κλειδί για ένα μεγάλο και παραγωγικό χώρο εργασίας. Ξεκινώντας με την αποκλειστική τεχνολογία SmartImage, για παράδειγμα, που αναλύει συνεχώς το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η απόδοσή του. Ανάλογα με την κάθε εργασία, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορες λειτουργίες - Office, Photo, Movie, Game, και περισσότερες – και να αφήσει το SmartImage να συντονίσει την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια για να παρέχει την καλύτερη εικόνα σύμφωνα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Επιπλέον, μια ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία εξοικονόμησης είναι διαθέσιμη για τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την προβολή των καθημερινών εργασιακών εφαρμογών.

Το 21,5” TFT-LCD πάνελ διαθέτει, επίσης, W-LED σύστημα οπίσθιου φωτισμού χωρίς τρεμόπαιγμα για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και τη μείωση της κόπωσης των ματιών, ενώ για πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες, η τεχνολογία SmartContrast αυτόματα προσαρμόζει τα χρώματα και ελέγχει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού, ενισχύοντας την αντίθεση για πιο πλούσιες, σκούρες αποχρώσεις σε βίντεο, παιχνίδια, φωτογραφίες και εικόνες. Για τη μακροπρόθεσμη προστασία ματιών, η λειτουργία Philips LowBlue μειώνει τις ακτίνες μπλε φωτός μικρού μήκους που παράγονται από τις οθόνες LED, αποτρέποντας πιθανή βλάβη της όρασης με την πάροδο του χρόνου.

Η εργονομική οθόνη 221B8 δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τα επιπρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία EasyRead για εμπειρία διαβάσματος σε χαρτί, και η ευελιξία που επιτρέπει η SmartErgoBase, μια ειδική βάση οθόνης που διευκολύνει την ρύθμιση της γωνίας ύψους, κλίσης και περιστροφής της οθόνης για να ταιριάζει στις προτιμήσεις και ανάγκες κάθε ατόμου.

Η MMD παρουσιάζει επίσης το μοντέλο Philips 243S5, μια ανθεκτική, βασική οθόνη που παρέχει υψηλή ποιότητα εικόνας χάρη στα ζωντανά χρώματα του TFT-LCD πάνελ της χωρίς υδράργυρο, σε συνδυασμό με την τεχνολογία SmartContrast. Ολοκληρωμένη με όλα τα απαραίτητα για άμεση παραγωγικότητα, το μοντέλο 243S5 διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό για εξοικονόμηση χώρου, παρέχοντας ταυτόχρονα μια ευρεία 23,6” Full HD εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η επιλογή τοποθέτησης VESA την καθιστά λύση σε κάθε περιβάλλον που ο χώρος επιφάνειας εργασίας είναι ιδιαίτερης αισθητικής.

Η υποστήριξη πολλαπλών επιλογών συνδεσιμότητας είναι απαραίτητη σε οποιοδήποτε ψηφιακό περιβάλλον εργασίας. Για αυτό το λόγο, και οι δύο οθόνες είναι εξοπλισμένες με μια πλήρη γκάμα ψηφιακών και αναλογικών επιλογών, όπως DVI-D, HDMI, και VGA θύρες, ενώ η οθόνη 221B8 διαθέτει επίσης τεχνολογία DisplayPort 1.2, επιτρέποντας την αλυσιδωτή σύνδεση πολλαπλών οθονών. Μια υποδοχή ακουστικών με εύκολη πρόσβαση και δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 2W υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα κατάλληλα για πολυμέσα, εφαρμογές συνεργασίας και επικοινωνίας, είναι επίσης διαθέσιμα.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε χώρος εργασίας είναι μοναδικός, η Philips προσφέρει μια πλήρη γκάμα οθονών σχεδιασμένων με βασικό γνώμονα την παραγωγικότητα, την εργονομία και τις ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων παντός μεγέθους. Το νέο μοντέλο 221B8 ανήκει στη σειρά B8, η οποία προσφέρει φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές οθόνης που κυμαίνονται από TN πάνελ 22 ιντσών έως IPS πάνελ 27 ιντσών, ανάλυση οθόνης από Full HD έως Quad HD με 1.074 εκατομμύρια χρώματα, καθώς επίσης εισόδους USB 3.0 με δυνατότητα ταχείας φόρτισης.  Από την άλλη πλευρά, η νέα Philips 243S5 επισημαίνει μερικά από τα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης σειράς S5, όπου διατίθενται εργονομικές επιλογές με εκτεταμένες εισόδους και δυνατότητα ρύθμισης περιστροφής, κλίσης και ύψους. Και οι δύο σειρές οθονών μοιράζονται ένα αειφόρο σχεδιασμό για τη μείωση των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος και βοηθούν τις επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος, χάρη στις τρέχουσες προδιαγραφές ενεργειακών προτύπων και στις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας.


Η οθόνη Philips 243S5 θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Μάιο, ενώ η οθόνη Philips 221B8 θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης που θα κυμαίνεται στα 139€.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Οθόνη Philips 221B8

Τύπος πάνελ LCD, μέγεθος: Τύπος πάνελ LCD: TFT-LCD (TN)
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού: W-LED
Μέγεθος πάνελ: 21.5 inch / 54.6 cm
Effective viewing area: 476.64 (H) x 268.11 (V)
Βέλτιστη ανάλυση: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Γωνία Θέασης 170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα: 250 cd/m²
Αναλογία αντίθεσης (συμβατικό): 1000:1
Χρώματα οθόνης: 16.7 εκατομμύρια χρώματα
Χρωματική γκάμα (συμβατικό): NTSC 72% (CIE1931)
Άνεση: - Ενσωματωμένα Ηχεία: 2 W x 2
- Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Brightness, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
- Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Συνδεσιμότητα: Είσοδος σήματος: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 - Sync Input: Separate Sync, Sync on Green - Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Βιωσιμότητα: - Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά πρότυπα: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, WEEE, Lead-free, Mercury Free, PVC/BFR free housing
- Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας:: 100 %
- Post-consumer recycled plastic: 85%
Compliance and standards: Ρυθμιστικές Εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, PSB, EPA, UKRAINIAN, ICES-003, TUV Ergo, TUV/GS, RCM, TUV/ISO9241-307
Cabinet: - Front bezel: Μαύρο
- Rear cover: Μαύρο
- Foot: Μαύρο
- Φινίρισμα: Texture

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Οθόνη Philips 243S5

Τύπος πάνελ LCD, μέγεθος: Τύπος πάνελ LCD: TFT-LCD
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού: W-LED
Μέγεθος πάνελ: 23.6 inch / 59.9 cm
Effective viewing area: 521.28 (H) x 293.22 (V)
Βέλτιστη ανάλυση: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Γωνία Θέασης 170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα: 250 cd/m²
Αναλογία αντίθεσης (συμβατικό): 1000:1
Χρώματα οθόνης: 16.7 εκατομμύρια χρώματα
Χρωματική γκάμα (συμβατικό): NTSC 72% (CIE1931)
Άνεση: - Ενσωματωμένα Ηχεία: 2 W x 2
- Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Brightness, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
- Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Συνδεσιμότητα: Είσοδος σήματος: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 
- Sync Input: Separate Sync, Sync on Green 
- Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Βιωσιμότητα: - Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά πρότυπα: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, WEEE, Lead-free, Mercury Free
- Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας:: 100 %
Compliance and standards: Ρυθμιστικές Εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, TCO certified, cETLus, TUV/ISO9241-307.
BSMI, PSB, RCM. UKRAINIAN, WEEE
Cabinet: - Χρώμα: Μαύρο
- Φινίρισμα: Hairline / Texture

Διαβάστε για περισσότερα προϊόντα της Philips και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification