Ειδήσεις Hardware & Gear Corsair Obsidian 1000D

Corsair Obsidian 1000D

Thursday, 10 May 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5a/35/fe/corsair-obsidian-1000D-14-1525979870.jpg
 

Corsair Obsidian 1000D

Νέο case το οποίο χωράει δύο PC.

Το νέο “Super Tower” της Corsair ανήκει στην σειρά Obsidian και είναι τόσο μεγάλο ώστε να μπορεί να χωράει ένα E-ATX και ένα mini-ITX σύστημα στο εσωτερικό του μαζί με ανεξάρτητη τροφοδοσία για το καθένα.

Οι διαστάσεις του 1000D είναι 69,7 x 69,3 x 30,7 εκατοστά και ο κυριότερος σκοπός τον οποίο εξυπηρετεί είναι το να μπορεί να στεγάσει ένα gaming σύστημα και ένα streaming σύστημα ταυτόχρονα. Επίσης, δύναται να βολέψει αρκετά και τους cryptοcurrency miners, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν το mining σύστημα στο ίδιο case με το gaming σύστημά τους.

Όσον αφορά το cable management, η Corsair έχει ανοίξει επιπλέον δρομολογήσεις για καλώδια, τα οποία καταλήγουν στο πίσω μέρος του case και καλύπτονται από ένα δίφυλλο πορτάκι, το οποίο καλύπτει επίσης έξι υποδοχές για σκληρούς δίσκους 2.5” SSD και πέντε υποδοχές για σκληρούς δίσκους HDD 3.5”. Όσον αφορά την ψύξη, το 1000D διαθέτει υποδοχές για μέχρι 18 ανεμιστήρες, ενώ μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και τέσσερα 480mm radiators ταυτόχρονα. Οι υποδοχές για την ψύξη είναι συρταρωτές ώστε να είναι εύκολη η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση ανεμιστήρων και radiators.

H Corsair δεν κάνει ξεκάθαρο το πόσοι ανεμιστήρες περιλαμβάνονται στο 1000D, αλλά αναφέρει πως στο case περιλαμβάνεται ενσωματωμένος φωτισμός RGB το οποίο ρυθμίζεται από το controller ανεμιστήρων και φωτισμού Commander Proμέσω του λογισμικού iCue της εταιρείας. Το μπροστινό panel διαθέτει δύο θύρες USB 3.1 Type-C, τέσσερις USB 3.0 Type-A, ξεχωριστές υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο, καθώς και κουμπιά power και reset.

To Corsair Obsidian 1000D μόλις κυκλοφόρησε στο εξωτερικό και η τιμή του κυμαίνεται στα περίπου 500 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της Corsair.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification