Ειδήσεις Hardware & Gear Αναβαθμισμένο PS4 VR Headset από την Sony

Αναβαθμισμένο PS4 VR Headset από την Sony

Monday, 02 Oct 2017  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (1 σχόλιο)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f2/4c/54/ps4-vr-new-69-1506936574.jpg
 

Αναβαθμισμένο PS4 VR Headset από την Sony

Με νέα χαρακτηριστικά.

Η Sony ανακοίνωσε νέο μοντέλο για το PS4 VR

Από εκεί που δεν το περίμενε κανείς η Sony φέρνει μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπάρχοντος VR Headset για το PS4. Τί καινούριο φέρνει όμως στο τραπέζι; Διαθέτει νέο σχεδιασμό, τη δυνατότητα ενσωμάτωσης στερεοφωνικών καλωδίων στο headset, λεπτότερο καλώδιο σύνδεσης και έναν νέο επεξεργαστή ο οποίος δίνει τη δυνατότητα HDR pass through το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως μπορείτε να απολαμβάνεται περιεχόμενο για το PS4 σε τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέετε το Processor Unit. Η τελευταία αυτή δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν το headset θα είναι κλειστό.

Το νέο αυτό μοντέλο θα ονομάζεται CUH-ZVR2 με το προηγούμενο να είναι το CUH-ZVR1. Θα διαθέτει διαφορετική συσκευασία με διαφοροποιημένη εικόνα του προϊόντος που τονίζει τα νέα χαρακτηριστικά ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στον εντοπισμό τους από τους καταναλωτές. Όλα τα games που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για το PS4 VR θα είναι συμβατά με το νέο headset ενώ δε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Processor Unit του καινούριου με το παλιό.

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία του νέου headset, η τιμή αναμένεται όμως να είναι παρόμοια.

Δείτε τις δηλώσεις της Sony σχετικά με το μέλλον του PS VR και συζητήστε για το νέο headset σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/10/2017 18:37
Το νέο headset είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το παλιό.
Notification