Ειδήσεις Hardware & Gear Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray player

Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray player

Friday, 01 Jul 2016  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Τάσος Νικολακόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/ca/13/bb/samsung-uhd-bdp-k8500-player-78-1467380386.jpg
 

Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray player

Με υποστήριξη ανάλυσης 4K.

Η Samsung διέθεσε στην ελληνική αγορά το UBD-K8500, ένα Blu-ray Player που υποστηρίζει ανάλυση 4K.

Αν θέλετε να ζήσετε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σας δεν χρειάζεστε μόνο μια καλή τηλεόραση και ένα ποιοτικό ηχοσύστημα. Πρέπει να έχετε και ένα Blu-ray player που να μπορεί να εγγυηθεί την κάλλιστη απόδοση του περιεχομένου που θα παρακολουθήσετε. Ένα τέτοιο είναι το UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray player της Samsung που μπορείτε πλέον να βρείτε και στην χώρα μας. Με πανέμορφο κυρτό design, το UBD-K8500 θα αποτελέσει ένα διακοσμητικό στολίδι στο σαλόνι σας.

Το UBD-K8500 είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί αρμονικά σε συνδυασμό με UHD και Super UHD τηλεοράσεις. Υποστηρίζει ανάλυση 4K Ultra HD (τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το Full HD), ενώ αποδίδει 64 φορές περισσότερα χρώματα συγκριτικά με την πλειοψηφία των Blu-ray players. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία HDR προσδίδει στην εικόνα μεγαλύτερη φωτεινότητα στις κατάλληλες περιπτώσεις, με τα χρώματα να εμφανίζονται πιο έντονα.

Τέλος, αν έχετε μια αξιόπιστη σύνδεση στο ίντερνετ μπορείτε να επωφεληθείτε και από την υπηρεσία 4K streaming που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ταινίες σε ανάλυση UHD μέσω διαδικτύου. Φυσικά, το UBD-K8500 είναι σε θέση να αναπαράξει δίσκους CD, DVD και Blu-ray.

Διαβάστε για την σειρά τηλεοράσεων Samsung Curved SUHD. Επισκεφθείτε το forum topic της Samsung για συζήτηση και απόψεις.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification