• Ειδήσεις
  • Sports
  • Διάφοροι μάνατζερ ποδοσφαιριστών προσπάθησαν να επηρεάσουν τα ratings στο Football Manager 2021

Διάφοροι μάνατζερ ποδοσφαιριστών προσπάθησαν να επηρεάσουν τα ratings στο Football Manager 2021

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
Διάφοροι μάνατζερ ποδοσφαιριστών προσπάθησαν να επηρεάσουν τα ratings στο Football Manager 2021

Διάφοροι μάνατζερ ποδοσφαιριστών προσπάθησαν να επηρεάσουν τα ratings στο Football Manager 2021

Μέχρι και στην δωροδοκία έφτασαν.

O Miles Jacobson, υπεύθυνος της Sports Interactive, της εταιρείας που αναπτύσσει το Football Manager, δήλωσε ότι πολλοί μάνατζερ ποδοσφαιριστών τον πίεζαν να βελτιώσει τα ratings των πελατών τους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Football Manager Show το podcast του The Athletic, ο Jacobson σχολίασε ότι μερικοί από αυτούς τον είχαν από κοντά και έφτασαν και στο σημείο να του προτείνουν δωροδοκία για να βελτιώσουν τα ratings για να δεχθούν την αρνητική του απάντηση.

Ο Jacobson δήλωσε: "Υπήρξαν περιπτώσεις όπου διάφοροι μάνατζερ προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για να αλλάξω τα ratings και όσοι το έκαναν αυτό ξέρουν ότι δεν πρέπει να με ενοχλήσουν πάλι σχετικά με αυτό γιατί πολύ απλά δεν δωροδοκούμαι".

Οι προσπάθειες αυτές των μάνατζερ για καλύτερα ratings των ποδοσφαιριστών τους αποσκοπούν προφανώς στην αύξηση της πιθανότητας για μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα, καλύτερο συμβόλαιο και άρα υψηλότερο μερίδιο των αντιπροσώπων τους. Ο Jacobson υπερθεμάτισε λέγοντας ότι "ουσιαστικά αυτό αποδεικνύει ότι πολλοί σύλλογοι χρησιμοποιούν τα δεδομένα μας και ως εκ τούτου θέλουν να έχουν καλύτερα ratings".

Το timing έχει πολύ ενδιαφέρον αφού το FM 2021 περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό κατά το οποίο μπορείτε να έχετε γρήγορες και άμεσες συζητήσεις με τους μάνατζερ για πρώτη φορά. Η φήμη του Football Manager για την ανακάλυψη νέων ταλέντων δεν είναι καινούργια αφού ο Andre Villas-Boas, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και νυν της Τότεναμ ήταν ο πρώτος που είχε παραδεχθεί ότι είχε συμβουλευθεί το FM για scout παικτών όταν ήταν μέλος του τιμ του Μουρίνιο στην ομάδα της Τσέλσι.

Εξάλλου και άλλες ομάδες όπως η Everton χρησιμοποιούν το FM από το 2008 και το 2014 δημιουργήθηκε το scouting tool Prozone, το οποίο περιλαμβάνει βάση δεδομένων για πραγματικούς παίκτες ανά τον κόσμο. Πάντως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται για τα χαρακτηριστικά τους και στέλνουν μηνύματα ("πάντα με lol στο τέλος") στον Jacobson σχετικά με κάποια από αυτά όπως π.χ. το Pace ή και άλλα.

Διαβάστε το review του Football Manager 2021 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/11/2020 16:05
Τo Football Manager επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα στο ποδόσφαιρο απο ότι όλα δείχνουν.
Notification