• Ειδήσεις
  • Sports
  • EA: "Το FIFA 21 στα PC δεν θα έχει τα στοιχεία των PS5 και Xbox Series X λόγω απαιτήσεων"

EA: "Το FIFA 21 στα PC δεν θα έχει τα στοιχεία των PS5 και Xbox Series X λόγω απαιτήσεων"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
EA: "Το FIFA 21 στα PC δεν θα έχει τα στοιχεία των PS5 και Xbox Series X λόγω απαιτήσεων"

EA: "Το FIFA 21 στα PC δεν θα έχει τα στοιχεία των PS5 και Xbox Series X λόγω απαιτήσεων"

Αιτία η πρόθεση για "μη αποκλεισμό χρηστών".

Η EA Sports έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία που θα έχει το FIFA 21 στις κονσόλες PS5 και Xbox Series X/S. Ωστόσο, επειδή τα στοιχεία αυτά δεν θα υπάρχουν στα PC, η εταιρεία έσπευσε να πάρει θέση.

Σύμφωνα με την Electronic Arts, το FIFA 21 στα PC "δεν θα έχει τα next-gen χαρακτηριστικά προκειμένου οι ελάχιστες απαιτήσεις να διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα. Θέλουμε να έχουμε τις πόρτες μας ανοιχτές και να είμαστε inclusive σε όλους όσους θέλουν να παίξουν FIFA. Και έχουμε τις πληροφορίες αυτές ώστε να κατανοήσουμε τι ισχύ έχουν τα PC του κόσμου. Όταν είδαμε τα στοιχεία αυτά, καταλάβαμε ότι οι ελάχιστες απαιτήσεις θα έφταναν σε ένα σημείο που θα άφηναν πολύ κόσμο εκτός, ώστε να μην μπορεί να παίξει το παιχνίδι".

Αυτό ίσως είναι ένα καλό αφήγημα για τους μη γνώστες. Δεν γίνεται όμως όταν τα PC μπορούν να τρέχουν με ισχυρότερο hardware απ' τις νέες κονσόλες να μην απολαμβάνουν τις νέες αλλαγές, πόσο μάλλον όταν οι next-gen αλλαγές θα μπουν μέχρι και στο Xbox Series S. Θα μπορούσε να υπάρχει ρύθμιση για low-end, normal και high-end PCs με αντίστοιχη ενεργοποίηση των νέων αλλαγών. Επίσης, οι κάτοχοι PS5 και Xbox Series X, θα λάβουν δωρεάν update της αντίστοιχης έκδοσης για PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του FIFA 21 και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε επίσης να παίξουμε ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 25/11/2020 00:06
Νομίζω κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το Fifa 14 στα PC,όπου δεν εφαρμόστηκαν οι αλλαγές.Από το Fifa 22 και μετά λογικά θα εφαρμοστούν οι αλλαγές και στα PC.Εμένα βέβαια δεν με ενοχλεί γιατί έχω PS4.
#2 ashbringer (Level 25) 25/11/2020 15:49
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ,ακούμε ή διαβάζουμε διάφορες περιπτώσεις απο τις οποίες τα pc και οι χρήστες τους είναι συνεχώς στον τελευταίο τροχό της άμαξας που λέμε .Αυτό θεωρώ ότι είναι τελείως άδικο και θα πρέπει οι εταιρείες να αντιμετωπίζόυν το ίδιο τα pc αλλά και τις κονσόλες.