NBA 2K21 demo

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
NBA 2K21 demo

NBA 2K21 demo

Παίξτε στη θέση του Kobe, του Γιάννη και άλλων αθλητών.

Η 2K Games ανακοίνωσε ότι το demo του NBA 2K21 είναι διαθέσιμο για download σε PS4 και Xbox One.

Κατεβάστε το από το store της κονσόλας σας. Συνολικά θα βρείτε τέσσερις ομάδες. Θα βρείτε τους Kobe Bryant στους All-Time Lakers, τον Bill Russell στους All-Time Celtics, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Milwaukee Bucks ή τον Kawhi Leonard στους Los Angeles Clippers. Θα δείτε επίσης και τις βελτιώσεις στο gameplay.

Στο demo υπάρχει και ο MyPLAYER Builder, με τον οποίο ορίζετε την θέση σας, τα attributes και παίρνετε μια ιδέα των διαθέσιμων builds που υπάρχουν. Το build που θα δημιουργήσετε απ΄οτο demo θα συνεχίσει και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού. Η 2K Sports έχει επίσης ανακοινώσει ότι η πρόοδος στο MyTEAM θα συνεχίσει και στην κονσόλα επόμενης γενιάς, αν π.χ. το αποκτήσετε στο PS4 και μετά αγοράσετε PS5 ή αν το αποκτήσετε στο Xbox One και μετά αγοράσετε το Xbox Series X. Θα μεταφέρετε και τα VC, τις κάρτες σας και τα tokens σας.

Το NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και για PS5 και Xbox Series X όταν κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για το NBA 2K21 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification