To νέο patch για το eFootball PES 2020 φέρνει σημαντικές αλλαγές

Hot
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
 
0.0 ()
1
To νέο patch για το eFootball PES 2020 φέρνει σημαντικές αλλαγές

To νέο patch για το eFootball PES 2020 φέρνει σημαντικές αλλαγές

Θα εφαρμοστεί τον Οκτώβριο.

Η Konami φαίνεται να άκουσε τα παράπονα των χρηστών του eFootball PES 2020 και αποφάσισε να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στο επερχόμενο patch του Οκτωβρίου. Οι αλλαγές αυτές έγιναν με βάση από σχόλια του community σε συνδυασμό με τα στατιστικά που συγκεντρώθηκαν και ο σκοπός τους θα είναι να βελτιώσουν το AI, αλλά και την ποιότητα του gameplay.


Όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω ανάρτηση, η πρώτη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί αφορά τις αντιδράσεις των παικτών σε χαμένες μπαλιές. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μάχονται πιο έντονα για να αποκτήσουν την κατοχή της μπάλας, δίνοντας έτσι έναν πιο ανταγωνιστικό χαρακτήρα στο gameplay. H δεύτερη αλλαγή από πλευράς Konami έχει να κάνει με την τοποθέτηση των παικτών στην μεσαία και την αμυντική γραμμή. Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει, η μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο επέτρεπε στους αντιπάλους σας να περάσουν με ευκολία κάθετες μπαλιές προς τους επιθετικούς. Ο σκοπός αυτής της αλλαγής είναι να υπάρξει μεγαλύτερη έμφαση στην οργάνωση του παιχνιδιού, προσδίδοντας έτσι έναν πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα, και να υπάρξει ποικιλία στους τρόπους που οι παίκτες θα μπορούν να σκοράρουν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις και της ίδιας της Konami, το eFootball PES 2020 σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την σειρά και έχει βλέψεις να γίνει το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου που έχει κυκλοφορήσει.

Διαβάστε εδώ το review του eFootball PES 2020 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.