FIFA 19: Nerf στα timed και finesse shots

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
FIFA 19: Nerf στα timed και finesse shots

FIFA 19: Nerf στα timed και finesse shots

Επειδή ήταν overpowered.

Η EA Sports κυκλοφόρησε ένα patch για το FIFA 19 με σημαντικές αλλαγές για το shooting.

To έβδομο update μειώνει την αποτελεσματικότητα των timed και finesse shots, τα οποία θεωρούνταν overpowered από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το patch είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή σε PC και πρόκειται να κυκλοφορήσει από στιγμή σε στιγμή σε PS4 και Xbox One.

Τα timed shots είναι καινούρια προσθήκη στη σειρά. Πατώντας δεύτερη φορά το σουτ τη στιγμή της επαφής του πέλματος με την μπάλα, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις πιθανότητες για γκολ αν πετύχετε τον ιδανικό συγχρονισμό. Ενώ υποτίθεται ότι ο μηχανισμός τιμωρεί την αποτυχία με μείωση της αποτελεσματικότητας, στην πραγματικότητα αυτή η τεχνική δίνει υπερβολικά συχνά καλύτερα αποτελέσματα από ένα κοινό σουτ.

Τα finesse shots υπάρχουν στο FIFA εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ειδικά στο FIFA 19 η κοινότητα θεώρησε ότι είναι υπερβολικά αποτελεσματικά. Για τις αναλυτικές αλλαγές του update δείτε τα patch notes της EA Sports.

Διαβάστε το review του FIFA 19 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification